Diskusija:11. novembra krastmala

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es esmu diezgan drošs, ka jābūt ar lielo N (un 13. Janvāra ielai tāpat), bet atsauci pašlaik nevaru atrast. --SpeedKing (runāt  · devums) 09:39, 31 martā, 2015 (EEST)

No Ceplīšu "Latviešu valodas praktiskās gramatikas":
Ar lielo sākumburtu parasti ir rakstāmi svētku, svinamu dienu nosaukumi: [..] Pirmais Maijs
P.S. Cik ir manīts, arī uz ielu numuru plāksnēm ir lielais burts (bet pilnīgi iespējams, ka ne uz visām). --FRK (diskusija) 10:15, 31 martā, 2015 (EEST)
"Jāņa sēta" savās kartēs iespiež ar mazo burtu abus ielu nosaukumus, vai tas varētu būt kā pietiekams iemesls atstāt ar mazo burtu? --Baisulis (diskusija) 10:21, 31 martā, 2015 (EEST)
Vēl par lielo burtu (šoreiz gan tiešāk) runā Koluža "Kas meklē, tas atrod", pieminot arī 8. Marta svētkus. Bet, ja kāds grasās pārvietot, vajadzētu atrast nopietnākus avotus. Es arī gribētu redzēt Kikosa avotu, kas pagājušajā reizē bija (iespējams, pamatoti - nestrīdos) pateicis skaidru nē. --FRK (diskusija) 10:24, 31 martā, 2015 (EEST)
Runa varētu būt par datumu kā nedalāmu jēdzienu. Otrs datumu pieraksta variants (latviski arī ir pareizs) ir, ka tas ir sapludināts kopā bez atstarpes (11.novembris). Krastmalas gadījumā varbūt tāpēc, ka tā nav iela. Visādi citādi lieto lielos burtus, arī Mazā Kalna iela, Mazā Krasta iela... --GreenZeb (diskusija) — 2015. gada 31. martā, plkst. 12.15 (EEST)