Diskusija:Bajāriņu ciems

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

gisnet.lv[labot pirmkodu]

Kas atkal noticis ar ĢISNET vecajām topokartēm? Kad ieiet caur gisnet.lv, kartes rāda, bet visi vecie atsaucēs saliktie linki nestrādā (rāda baltu lapu ar koordinātu tīklu). Negribētos jau otro reizi visas saites mainīt! --ScAvenger (diskusija) 09:54, 26 novembrī, 2012 (UTC)

Izskatās, ka saitēs jāmaina FFFFFFFB000000TTTT pret B000000FFFFFFFTTTT. Un kāda velna pēc viņi izmainīja to kodējumu?! Ja vēl būtu garantija, ka rīt neizmainīs atpakaļ... --ScAvenger (diskusija) 22:37, 23 decembrī, 2012 (UTC)

Kā tu domā kāpēc viņi tā dara? Varbūt tu kādam GISNET adminam esi meiču nocēlis.
Ne es ko nocēlis, ne es ko domāju :D vienkārši konstatēju bēdīgo faktu... pēc tādām figņām gribas uzspļaut autortiesībām un kopēt kartes pa tiešo... Ja nopietni, tad padomju militāristu karšu autortiesību statuss ir visai neskaidrs — tā kā varētu, tā kā nē. --ScAvenger (diskusija) 23:34, 23 decembrī, 2012 (UTC)
Smieklīgi, bet nav pagājis ne gads, kad visas saites jālabo atkal. Pamanīju to jau pirms laba laika — pa virsu uzliktie satelītfoto slāņi (no kā ir ļoti minimāls labums) kartes padara miglainas. Turklāt ir pielikti OpenStreet un pirmskara kartes slāņi, kas paši par savi ir vērtīgi (sevišķi pēdējais), bet vietām izmaina attēlojamo slāni esošajās kartēs. --ScAvenger (diskusija) 21:55, 10 novembrī, 2013 (EET)