Diskusija:Biznesa augstskola "Turība"

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Tīri akadēmiska interese - norādīt uzņēmuma statusu (akciju sabiedrība, IU, SIA u.c., kas ir pamatnorāda uz uzņēmuma darbības raksturu) nu ir slikts tonis, un tagad visur tas tiks no uzņēmumu aprakstiem ņemts ārā, jebšu tikai SIA "Biznesa augstskola Turība" oficiālajam nosaukumam nav jāparādās? --anonīms 08:55, 1 februārī, 2012 (UTC)

Nē, vienkārši 99,9% gadījumu šeit lv wiki tas nav norādīts. Piemēram, uzņēmumiem to statusus var norādīt infokastē, universitātēm tāda parametra nav (un tas arī tā kā būtu lieki). --FRK (runas/darbi) 09:02, 1 februārī, 2012 (UTC)
Nu ja - protams, ka lieki. Ja 99,9% nav, tad noteikti nevajag. Ir taču vienalga, vai valsts uzņēmums, akciju sabiedrība, privatizējama akciju sabiedrība, IU, SIA utt., tas jau tikai juristus un ekonomistus interesē. Tāpat kā valstij lieki ir norādīt, vai tā ir republika vai monarhija. Tāds nesvarīgs sīkums vien ir, jo nav taču nekādas atšķirības darbības pamatprincipos. Es jau ieliku oficiālo nosaukumu tikai tāpēc, ka ļaudis pa lielam nezina, uz kādiem darbības principiem bāzēta augstskolu sistēma Latvijā (pat medijos bieži sastopam maldīgu pārliecību, ka, piemēram, tā pati LU esot "valsts augstskola"), bet, ja tā padomā, tas tak nemaz nav jāzina. Tb tikai pajautāju un nu skaidrs, jautājumu vairs nav, visu sapratu. --anonīms 09:14, 1 februārī, 2012 (UTC)

Cienījamie rediģētāji, es esmu Turības mājaslapas administrators, kā arī atbildīgs par šīm ziņām, kas ir publicētas turiba.lv. Es esmu autors arī ziņai par biznesa inkubatoru, kura tikko tika izņemta. Man nav pieredzes šeit vikipēdijā, taču lūdzu cieniet vispirms savu un arī manu laiku. Nekādas muļķības tikko nebiju sarakstījis. Valoda, manuprāt, bija adekvāta. Un atgādinu man ir visas tiesības uz rakstiem un bildēm, kuras izvietoju šeit. --Bukss (diskusija) 15:16, 15 janvārī, 2013 (UTC)

Tas ir labi, tomēr nevajadzētu šeit dublēt augstskolas mājaslapu. Šeit jāraksta tā, kā pieņemts enciklopēdijās. BAT SP ir īstā vieta tiem studentiem, kuri vēlas pilnvērtīgi izbaudīt studiju gadus... — tas nepavisam nav enciklopēdiski. --ScAvenger (diskusija) 15:28, 15 janvārī, 2013 (UTC)

Paldies par šo labojumu. Bet jautājums tieši bija par biznesa inkubatoru. --Bukss (diskusija) 15:43, 15 janvārī, 2013 (UTC)