Diskusija:Difuzors

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai mēs varam nelikt liekas iekšējās saites nozīmju atdalīšanas lapās, kā citās Vikipēdijās nedara, kur tas skaitās slikts stils? Tas, piemēram, ļoti traucē darbojoties ar botu, ja jānovērš saites uz nozīmju atdalīšanas lapām. --GreenZeb (diskusija) 08:51, 7 janvārī, 2011 (UTC)

Pirmo reizi dzirdu, ka tas skaitās slikts stils, bet, ja traucē, tad cita lieta (nevaru gan iedomāties, kā, taču pats ar botiem neesmu darbojies). Tad to vajag pieminēt šeit, pie viena nosakot vispārīgu noformējuma paraugu - citādi daži aiz nozīmēm liek semikolus, citi punktus, komatus vai vispār neko, un vispār raksta kā pagadās (es tai skaitā). --ScAvenger 09:52, 7 janvārī, 2011 (UTC)
Es varu to lapu papildināt un to pieminēt, ja citiem lietotājiem nav nekas iebilstams. Interpunkcijai, domāju, jāatbilst latviešu valodas gramatikai, nav nepieciešami speciāli noteikumi. --GreenZeb (diskusija) 10:10, 7 janvārī, 2011 (UTC)
Pilnībā piekrītu GreenZebam. Nozīmju lapas jau nav domātas jēdzienu plašiem paskaidrojumiem, tikai lai saprastu, uz kuru nozīmi pāriet. --Dainis 13:48, 7 janvārī, 2011 (UTC)