Diskusija:Guru Josh

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kas tā par modi vārdu Paul pārveidot par Pauls? Tas ir Pols, franči to izrunā kā Pol, angļi to izrunā kā Pol un amerikāņi arī izrunā kā Pol. -SpeedKing (runāt) 08:42, 8 martā, 2009 (UTC)

Vācu valodas ietekme :) --ScAvenger 08:52, 8 martā, 2009 (UTC)
Tādēļ jau mēs te visi (dažādu interešu un zināšanu profila speciālisti) esam savākušies, lai papildinātu un labotu viens otru. Paldies par labojumu ;) --Digital1 (uzrunāt) 14:01, 8 martā, 2009 (UTC)
Tu kādā brīvā brīdi varētu apgaismot mūs visus, kuru tad nu tu būtu tāds specs - es pagaidām zinu tikai vienu lietotāju, kas tik tiešām ir specs. Mēs visi pārējiem esam wannabe enciklopēdisti. --Krishjaanis 15:27, 8 martā, 2009 (UTC)
Krishjaanis, neuztver visu tik nopietni un saasināti, bet ja tu gribi piemēru, tad piemēram es par populāro mūziku, meteoroloģiju, foto un moderno arhitektūru noteikti zinu daudz - iespējams pat vairāk par pārējiem, tādēļ var uzskatīt, ka esmu zinošs šajos jautājumos un Vikipēdijas līmenī esmu specs. Katram ir kāda joma, kas interesē un kuru pārzin - ja nemaldos, tad tu visspēcīgākais biji sporta jomā. Tādēļ nevajag sēt negatīvismu un labāk pievērsties ieguldījumam Vikipēdijā, nevis mētāties ar slidenām un neauglīgām piezīmēm. --Digital1 (uzrunāt) 18:28, 8 martā, 2009 (UTC)
Ātri jānokopē kāda tabula par ģenētiku - tavās acīs kļūšu arī par ģenētikas specu. --Krishjaanis 18:47, 8 martā, 2009 (UTC)