Diskusija:Kreisie patrioti

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Skatos lapa ir izdzēsta un tās dzēšana ir plaši komentēta. Bet zīmīga ir cita lieta, tādas organizācijas kā Kreisie Patrioti ar dežurējošu ātrumu tiek cenzētas, kā vislielākais drauds, bet tādi kā Lindermans http://lv.wikipedia.org/wiki/Par_dzimto_valodu! gan nevienu netraucē. Greizā informatīvajā sistēmā dzīvojam!

Lūdzu nedzēst konkurējošo organizāciju lapas, jo īpaši bez diskusijas kā, piemēram, 07:35, 30 janvārī, 2013 Kikos (diskusija | devums) izdzēsa lapu Kreisie patrioti (Maznozīmīgs temats: lapas saturs bija:). Vandālisms ir pret Wiki politiku. —Šo komentāru pievienoja Akrons (diskusijadevums).

Konkurējošā ar ko? Svaigi izveidotam čomu klubiņam sagribējās izmantot vikipēdijas bezmaksas resursu lai pazīmētos? Ieteiktu uzmanīgi izlasīt vikipēdijas politikas sadaļu Vikipēdija:Kas Vikipēdija nav. --Kikos (diskusija) 12:34, 30 janvārī, 2013 (EET)
Arguments, ka tā ir nesen officiāli izveidojusies neiztur nekādu kritiku, Wikipēdijas politika neparedz konkrētu termiņu. Tā ir nopietna organizācija, ar simtiem ietilpstošo, arī pārstāvēta novadu domēs, kurai grūti iedomāties citu ārpus parlamenta esošu konkurentu, nemaz nerunājot par tūkstošiem mazāku biedrību un partiju, kas netiek dzēsti. Varbūt Tev ir antipātijas (šeit tomēr ir vieta neitralitātei un jāizslēdz savas emocijas), bet tas tev nedod tiesības cenzēt vienu konkrētu organizāciju, noteikumiem jābūt līdzvērtīgiem visiem. Vai nu izdzēs visas citas "čomu grupiņas" - piemēram, Biedrība "Latvietis", Demokrātiskie Patrioti, Cita Ķekava, Latvijas Nacionālā projektu vadīšanas asociācija, Latvijas Pilsoniskā alianse, Latvijas Rakstnieku savienība, Latvijas veģetāriešu biedrība, MYSTYLe art, Latvijas Astronomijas biedrība, Latvijas erudītu līga, Māras Zeme, Nacionālā Spēka Savienība, Reformu savienība, Republikāņu partija, Tautas kopa "Brīvība", Dzimtene, Konservatīvā partija, Jūrmala — mūsu mājas, Tukuma pilsētai un novadam, Par prezidentālu republiku, Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā, Mūsu izvēle, Kristīgi demokrātiskā savienība, Tēvzemes mantojums (iepriekš "Tēvzemes nacionālo spēku savienība", "Tēvzemes savienība", "Daugava — Latvijai"), Demokrāti.lv, savukārt, partijai "Visu Latvijai" pat ir vesela apakškategorija ar tās mazākām vienībām. Šie argumenti būtu jāsaprot jebkuram, kam nav kādas konkrētas intereses. Gribu, lai saproti diskusijas ceļā un atgriez informāciju pats. —Šo komentāru pievienoja Akrons (diskusijadevums).
Diez vai par nopietnu politisku kustību var uzskatīt tādu, kam NAV savas mājaslapas, kas rakstā nespēj norādīt dibināšanas datumu un biedru skaitu. Nav pirmās vēlēšanas, kad mums te jācīnās ar visādām popularitāti alkstošām tirliņu biedrībām. Pienāciet pēc gada (ja tiksiet tiešām kādā pašvaldībā saviem spēkiem, nevis atšķeļoties no citiem sarakstiem). --Kikos (diskusija) 15:01, 30 janvārī, 2013 (EET)
Nu nevaig jau arī melot, piemēram, šeit ir mājaslapa - http://www.kreisiepatrioti.lv/ varam visi apskatīties un pārliecināties, kas rakstā bija norādīta divās! vietās un ko Jūs labi zināt. Gan arī meli par pārstāvniecību, tā ir pārstāvēta, piemēram, Vecumnieku novada domē, kurai arī norādīju linku, varat piezvanīt deputātam Andrim Lisovskim un pajautāt personīgi un tas, ka Pašvaldību vēlēšanu likuma iespaidā plūsma iepriekš ir kandidējusi no citas partijas neko teorijā nenozīmē, tas ir tieši tas pats. —Šo komentāru pievienoja Akrons (diskusijadevums).
Nevis "melot", bet Google neuzrāda. Vecumnieku novada domē Kreisie Patrioti nevarēja būt ievēlēti kaut vai tāpēc, ka dibinājušies tie pagājšgad, bet vēlēšanas kad bija? Jāsaprot ir viena lieta - vikipēdijā raksta par lietām, kas IR nozīmīgas, bet ne par visām, par ko tik vien iespējams uzrakstīt. "Kreisie Patrioti" pagaidām ir tukša vieta, sorry (pat ar mājaslapu). Un kas par zvēru in sociālais nacionālisms? :D --Kikos (diskusija) 15:16, 30 janvārī, 2013 (EET)
Googlē uzrāda gan! Un ko nozimē, ka nevarēji atrast googlē, ja būtu pievērsis uzmanību rakstam, ko pats izdzēsi, tad būtu atradis. Palasi angļu wikipēdijā, tur ir izstāstīts, kas tas ir, būs vēl iemesls izglītoties un pārtulkot, organizācijas vadītājs gan rakstot grāmatu par šo ideoloģiju, kurā tā ir pasniegta savādāk Latvijas teritorijā. Kā pats redzi, viss balstās uz tavu subjektīvo viedokli par to, ka šī organizācija ir tavās acīs vājāka par citām nosauktajām organizācijām, tīri balstot uz emocionāliem argumentiem. Tāpēc aicinu rakstu atgriezt (papildināt ar savu redzējumu). Ja tu esi citas partijas biedrs, tad aicinu būt korektiem.—Šo komentāru pievienoja Akrons (diskusijadevums).
Stingri ņemot, organizācijas pārstāvjiem nebūtu jāraksta par savu organizāciju (Vikipēdija nav vieta, kur rakstīt rakstus par sevi vai citām tēmām, kur tev ir interešu konflikts). Ja tā ir pietiekami nozīmīga, atradīsies kāds no malas, kas par to uzrakstīs. --ScAvenger (diskusija) 15:36, 30 janvārī, 2013 (EET)
Jā, protams, pilnīgi piekrītu, tieši tāpēc es uzrakstīju. Bet radās jokainas sajūtas, kad rakstu ātri izdzēsa. Un to, ka raksts bija rakstīts no malas jau nu skaidri varēja redzēt, to jau var pamanīt ja cilvēks raksta par sevi pēc izteiksmes veida. Kā arī var pamanīt konkurējošu cilvēku izteiksmes veidu.—Šo komentāru pievienoja Akrons (diskusijadevums).
Nu tad ko ar šiem darām? Google diezgan daudz informācijas izmet, tai skaitā pa kādam puslīdz neatkarīgam avotam — kā īsti ir ar to nozīmību? Apelēt pie rakstiem par veģetāriešu vai astronomu biedrībām gan nav diez ko korekti :) — nav dzirdēts, ka tie taisītos kaut kur kandidēt... par "Cita Ķekava" vai "Tautas kopa "Brīvība"" nozīmību varētu arī pastrīdēties :) Varbūt vēl kāds (no politikas vairāk saprotošs par mani) vēlas izteikties? Vai nevajadzētu ieviest partijām kādus noteiktākus kritērijus (piemēram, kamēr kāds pārstāvis nav reāli ievēlēts — Vikipēdijā būt par agru)? --ScAvenger (diskusija) 21:34, 30 janvārī, 2013 (EET)
Ko darām ar rakstiem, kas sastāv no viena teikuma? Līdz šim dzēsām ārā. Nebiju slinks un arī parakājos netā par to brīnumu. Lursoft uzrāda reģistrēšanos dauddzīvokļu mājā Baldonē, pēc mājaslapas spriežot partija sastāv no diviem cilvēkiem - priekšsēža Jelgavā un no cita saraksta pārkrāsota deputāta Vecumniekos. Visa publicitāte ir burbuļu laišana pašā neprofesionālākajā veidā. Varējām protams atstāt, apkarinot ar uzlabošanas veidnēm, bet vai tā būtu izeja. Uz vēlēšanām šādu blicpartiju saradīsies arvien vairāk - visām ļausim te blamēties? scAvengera kritērijs par no partijas ievēlētu deputātu varētu būt tas minimālais kritērijs vikipēdijai. --Kikos (diskusija) 21:52, 30 janvārī, 2013 (EET)
Apskatīju informāciju, jā var atsevišķos punktos padiskutēt, bet neredzu iemeslu, lai tik taki iestātos par dzēšanu, kopējais skats ir pietiekoši zolīds, lai saglabātu. Un jau redzot vien aizdomīgo lapas dzēsēja uzbudinājumu, liekas būtu tikai neitrāli lapu atjaunot, ko es arī domāju būtu jādara. Kā jurists teikšu, ka parasti strīdīgās situācijās neizpilda giljotinēšanu.—Šo komentāru pievienoja 85.254.244.224 (diskusijadevums).
Kikos jau izteica visus argumentus. Tiešām viss pasākums sastāv no diviem mūžīgajiem disidentiem. --Zemgalietis (diskusija) 19:30, 31 janvārī, 2013 (EET)
Divi cilvēki, ja? Tad kāpēc es bildēs redzu viņu Jauniešu Organizāciju no piketa? Kāpēc es bildēs redzu saietu ar kādiem 70 cilvēkiem? Kāpēc lursofts saka, ka pat valdes locekļu ir vairāk kā 2? —Šo komentāru pievienoja Muji (diskusijadevums).

Jā, ir raksts par Igoru Šiškinu un mazām marginālām organizācijām, bet izdzēš par potenciāli visspēcīgāko ārpussaeimas organizāciju. Diskusijā ieraudzīju cilvēku saistītu ar politisko konkurentu, viss skaidrs. KP vienkārši neklausieties, spēcīgāko konkurentu dzēšana te ir prakse un palūdziet, lai kāds atjauno rakstu! Un ienaidnieki jums būs, ja reiz daži no jūsējiem aizgāja ar tādu troksni!

"potenciāli visspēcīgāko" --SpeedKing (runāt  · devums) 23:03, 31 janvārī, 2013 (EET)
Tas izvēlētais vārds laikam ir neveiksmīgs. Ieliku, jo ar to domāju, ka tas ir vienīgais līdzšinējais opozīcijas spēks, kas varētu laika gaitā pārsniegt 5% barjeru. Bez Kreisajiem Patriotiem tur visumā ir margināļu bari. Citādāk, salīdzināt politiskos spēkus ir grūti, tās lietas, ko var skatīt, tas, ka vadītājs pašvaldībā ir ieguvis milzīgu skaitu balsu un milzīgu plusiņu skaitu (tik pat plusiņu cik domes priekšsēdētājai), ka ir vairāk kā 150 biedru/atbalstītāju, tad var skatīties, ka teiksim Krusts ir izteicies, ka viņam pievienosies daudzu pašvaldību amatpersonas un patiešām ik pa laikam laiž ārā informāciju un divas jau ir pievienojušās, tad viņu sociālais spēks (lasījumi, ip adreses, sekotāji), kur viņi ir spēcīgākie no opozīcijas un sekotāju ir vairāk tikai vienai partijai vispār Latvijā. Nu tādus sīkumus, pēc pāris gadiem redzēsim rezultātu, bet nu šī nu noteikti nav margināla organizācija, tāpēc, te tādai ir vieta. Ņemot vērā, ka piereģistrējušies ir kautkādi Šišķin un Antiglobālist veidīgie, spēki, kam ir pievienojušies kādi vismaz atsevišķi deputāti nav dzēšami. Tai pat laikā margināļiem gan te nebūtu vieta. Domāju, ka kādām 5 organizācijām ir vieta, šeit, kas nav Saeimā un naudu no tām es liktu uz KP (kad paskatos uz tiem pārējiem margināļiem).
Kuš, kuš, nesatraucieties pacient, iedzersim tableti un viss atgriezīsies normas robežās, pasaule jūs negribēs apvainot un jutīsieties stabilāk. --TavsSlepenaisVikiDraugs
Tad kad "potenciāli visspēcīgākā ārpussaeimas organizācija" tiks ievēlēta kaut pāris novadu deputātos - apsolu ievietot rakstu. --Feens (diskusija) 00:23, 1 februārī, 2013 (EET)
Viņai taču ik pa divām nedēļām kāds deputāts pievienojas! Letiņu skauģu bari, ai kā mēs vēlamies, lai jaunas dvesmas neieiet, bet tas ir tas pats, kas mēģināt pienaglot želeju!
Deputātu sarakstus studijā! --Feens (diskusija) 04:21, 1 februārī, 2013 (EET)
Tu varbūt vēl uzprasi kādās militārās operācijās publiskot kaujas plānus. Skaties to, kas publiskojas medijos.

Šeit ir kaut viens cilvēks, kas var noargumentēt, kāpēc biedrība Kreisie Patrioti ir cenzēti, bet, piemēram, biedrība "Latvietis" vai biedrība "cita ķekava" nav? Salīdzinam, piemēram, pirmo un pēdējo, kas ir kaimiņos reģistrētas - 1. Vadītājs Baldonietis 2. Vadītājs kaimiņu novadā Ķekavā 1. ir pašvaldībā pārstāvēta 2. nav pašvaldībā pārstāvēta. 1. ir nodaļas pa Latviju, nodaļas ārzemēs un JO nodaļa 2. nav nodaļas citur 1. profesionāla mājaslapa 2. maza, apšaubāma mājaslapa 1. draugiem.lv ~700 sekotāju (Vienotībai ~400) 2. nav 1. ir rīkotas ielu akcijas 2. nav rīkotas 1. biedri/atbalstītāji virs laikam ~150 2. laikam ~3 1. ir medijos (Latvijas Avīze, NRA, NRA.lv, TV3, TVnet, Apollo.lv, Delfi u.c.) 2. praktiski nav 1. Ir unikalitāte, pirmā nacionāļu kreisā organizācija Latvijas politiskajā laukumā (avīzes Vesti Sevodņa citāts) 2. parasta biedrība 1. viena no straujāk augošajām SPO Latvijā, ieskrējusies pa 2 mēnešiem 2. nīkuļo no 2008 1. ir cenzēta 2. nav cenzēta Es vienkārši nesaprotu pēc kā tiek vērtēts? Es nezinu pēc kā vēl, lai novērtē? Kāpēc ir sīkorganizācijas, bet šādu dzēš?

Мама ради меня обратнаVikipēdijasPilsonis (diskusija) 23:33, 1 februārī, 2013 (EET)
Paldies par ieteikumu. Ieliku birku ar ierosinājumu dzēst Cita Ķekava. Par Latvietis (biedrība) - neņemos spriest, jo neinteresē šādas ievirzes organizācijas. --Feens (diskusija) 23:41, 1 februārī, 2013 (EET)
Nav jau runa par to biedrībiņu, jo tas ir viens no tūkstošiem piemēru, kādas te ir un neviens par viņām neuztraucas. Man nav žēl, ka viņas te ir tāpat kā man nav žēl, ka te ir Kreisie Patrioti, par kuru jūs te esat aizdomīgi satraukušies ...