Diskusija:Pauls

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa
Vai tad mēs vārdus arī liekam nozīmju atdalīšanā vienā čupā ar uzvārdiem? Neredzu jēgu. --Kikos (diskusija) 20:28, 5 novembrī, 2014 (EET)
Atvainojos, neiedomajos ka "Pauls" te ir kā vardi ta uzvārdi, ja jūs skaidri zinat, ta sadaliet "Vards" un "Uzvards" man grūti saprast kas ir vācu valodā vārds kas uzvards. Tieši tāpec viņi nevis pēc alfabeta, bet pēc dzimšanas gada salikti. Bet viennozīmīgi viss kas rakstās "Pauls" ir jabūt vienā lapā. Pirms mana labojuma vienīgais "Pauls" latvijas internetā bija Raimonds, bet pārejie tā... blakus stāvētāji. Chorvador (diskusija) 20:38, 5 novembrī, 2014 (EET)
Mums te līdz šim bija tikai uzvārdi. Ja gribam šajās sadaļās likt iekšā vārdus, tad jāsaņem kopienas lēmums. Par to, kā atšķirt vārdus no uzvārdiem - piedodiet, bet ja Jūs peraties iekšā šajā tēmā, tad par šādām finesēm vismaz pašam jābūt skaidrībai. Nestrebiet, lūgtum, karstu! --Kikos (diskusija) 21:18, 5 novembrī, 2014 (EET)
"Mums te līdz šim"? Te ir kaut kāda individuālā privātā ballite vai Wikipedija, kurā ir pieņemts šaja lapa likt VISUS meklejama vārda variantus meklēšanas rezultatā? "ja Jūs peraties iekšā šajā tēmā" - uzmanīgāk ar vārdiem! Ja es šaja tema "neiepertos" cik ilgi vēl "Pauls" paradresētos tikai uz Raimonda? Ja labak zinat tēmu par manīm, lūdzu - turpiniet uzlabot nevis kritizejiet to ko CITS vismaz saka taisīt! Chorvador (diskusija) 23:28, 5 novembrī, 2014 (EET)
Mieru, tikai mieru! Vikipēdijā ir iestrādātas dažādas vadlīnijas un pēc tām cenšamies arī vadīties. Nevajag uzreiz ņemt ļaunā, ja kāds Jums aizrāda vai pastāsta, kā darīt labāk. Ja Jums liekas, ka kaut kas ir jāmaina, tad vispirms diskutējam, nestrebjam karstu! Vikipēdija ir demokrātisks projekts nevis viena lietotāja, piemēram, Jūsu vai mans, projekts. --Treisijs (diskusija) 23:46, 5 novembrī, 2014 (EET)
Visus iespējamos tāpat nekad nevarēs apskatīt/iekļaut. Un padomājat, cik gan gara (un nepārskatāma) būtu nozīmju atdalīšānas lapa kādam ļoti populāram vārdam, piemēram, "Jānis". --FRK (diskusija) 00:00, 6 novembrī, 2014 (EET)
Tas ir princips - izgudrot KĀ NEDARĪT? "Jānis" - latviešu vārds. VISS! Tālak Paraugs krievu, Paraugs angļu, kur problema? Sadalijāt "Pauls", atstājat uzvārdus, izmetat vārdus - OK! Obligati ir vedot "Latvijas globusu"? Varbūt ir desmitiem radioaparatiem, vai veļas mašīnu modeļiem kuras sauc "Jānis" vai "Pauls"? Runa iet par 10-20 variantiem tuvākā nākotnē, kapec vajag taisīt tragediju kur vuņas nav?

"ja Jūs peraties iekšā šajā tēmā"? PALDIES, ka atbalstijat ka kads NO "5 janvārī, 2013‎ Edgars2007 (Pāradresē uz Raimonds Pauls)" PAMANIJA ka PAULS (laiks iet) ir ne tikai RAIMONDS un paldies ka par labojumu lietas labā "sadevat man pa dupsi" ar saviem "Mums te līdz šim"! Chorvador (diskusija) 01:37, 7 novembrī, 2014 (EET)