Diskusija:Rīgas Skolēnu pils

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Nomainīju attēlu pret RSP darbinieka uzņemto attēlu, kuru man ir ļauts norādīt kā paša fotografēto. —Šo komentāru pievienoja Zuiks (diskusijadevums).

@Zuiks: Man vēl šāda bilde ienācās... --ScAvenger (diskusija) 13:55, 28 jūlijā, 2015 (EEST)
Vai ir tik būtiski likt bildi ar ēkas fasādi? Tā kā raksts ir par izglītības iestādi, manuprāt būtu interesantāk atainot kautko no iekšienes - kādas nodarbību telpas vai vestibilu ar balvām vai ko tamlīdzīgu. Fasāde drīzāk attiecas uz to bijušo semināru (kas ir arhitektūras piemineklis). --Kikos (diskusija) 15:03, 28 jūlijā, 2015 (EEST)
Arī taisnība. Ja ir kontakti ar RSP darbiniekiem, varbūt var palūgt publicēšanai kādu tāda rakstura bildi? --ScAvenger (diskusija) 15:12, 28 jūlijā, 2015 (EEST)
Nez. Fasāde manuprāt pilnīgi labi der infokastes attēlam. Kaut vai tā iemesla pēc, ka cilvēkam, kas dabā varētu meklēt to ēku, noderīgāka būtu fasādes foto, nevis attēls ar vestibilā esošām balvām. Un šāda prakse taču ir bijusi vienmēr (dažāda veida objektiem - skolām, uzņēmumiem, slimnīcām u.t.t.). Tur, tālāk tekstā - jā, attēls ar balvām būtu labi. --FRK (diskusija) 15:18, 28 jūlijā, 2015 (EEST)
Infokastē ēkas bilde ir tāpēc, ka špikoju no vidusskolām - skatījos viņu rakstus, diezgan daudzos rakstos viņiem infokastē ir attiecīgās skolas ēkas bilde. Kontakti ar RSP darbiniekiem ir tie vislabākie :) Biju domājis lietot vismaz divas bildes - infokastē ēku, tekstā kādu no nodarbību telpām, tā vēlāk darīšu, kad iedos vajadzīgās bildes. Vēlāk raksts tiks papildināts, jo viņi iedošot vēl materiālus. Paldies par ieteikumiem. (rakstīju, vēl neizlasījis 5:18 komentāru) Zuiks 15:32, 28 jūlijā, 2015 (EEST)