Diskusija:UIVR

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šāds neenciklopēdisks, POVisks virsraksts noteikti nevar būt. Varētu likt vienkārši UIVR vai UIVR modelis. Ļoti noderētu kāds nopietns ārējs avots (latviešu valodā es atrodu vienīgi kādu publikāciju žurnālā "Biznesa psiholoģija"). Vai angļu vikipēdijā par to nekā nav? Jāņem vērā, ka pašlaik raksts izskatās nevis pēc enciklopēdijas šķirkļa, bet reklāmas. Nevar enciklopēdijā rakstīt ar tādiem emocionāliem izteicieniem. Kāds sakars ar tēmu ir tai DNS spirāles animācijai? Kopumā diemžēl raksts pašlaik vairāk velk uz dzēšanu. --ScAvenger 17:01, 20 decembrī, 2008 (UTC)

Atradu attiecīgo saīsinājumu angļu Viki, un, šķiet, tas ir pietiekoši nozīmīgs. Protams, vajadzētu vēlāk izmainīt strīdīgos un pārspīlētos apzīmējumus, taču kopumā rakstu vajadzētu atstāt. DNS attēlu gan izņēmu ārā, tam nav loģiska pamatojuma.--Zummis 23:02, 20 decembrī, 2008 (UTC)
Sākumā man vispār likās, ka tas ir oriģinālpētījums :) Protams, tādā gadījumā nozīmīgums ir pietiekams, tomēr stils vēl nav uzskatāms par enciklopēdisku. --ScAvenger 07:30, 21 decembrī, 2008 (UTC)