Diskusija:Valga (stacija)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kā jau teicu, mezgla stacijām tā pēdējā tabula diez ko labi neizskatās. Kādēļ gan Lugaži būtu iepriekšējā stacija un pārējās — nākamās, nevis otrādi? --ScAvenger (diskusija) 04:29, 12 septembrī, 2012 (UTC)

Jā, Tev ir taisnība un es procesa laikā visu laiku pārdomāju, kā šo situāciju padarīt loģisku. Nonācu pie slēdziena, ka mazgla stacijās virziena vietā jāraksta dzelzceļa līnijas nosaukums. Lai gan, šajā gadījumā, es nedrīkstētu rakstīt Rīga--Valga, bet gan būtu jāraksta Valga--valsts robeža. Bet varbūt tik sīkumaini nevajag uz to lietu raudzīties, jo precīzi viss ir aprakstīts tekstā. Šai tabulai pamatā tomēr ir cita funkcija. —Šo komentāru pievienoja Gvdk (diskusijadevums).

Viena lieta, ko es atkl nemāku izdarīt, tas ir mainīt tabulas platumu. Es centos palielināt visus platuma ierakstus par 10, bet tabula sanāca greiza. Gvdk (diskusija) 08:47, 12 septembrī, 2012 (UTC)

Salaboju (vismaz nedaudz). Starp citu, ja ir sakarīgi ar angļu valodu — šeit ir daudz kas par tabulām, šeit ir dažādi citi helpi. --FRK (diskusija/devums) 15:07, 12 septembrī, 2012 (UTC)
Urbu cauri tai pamācībai un nespēju atrast kļudu kodā. hmzzz .... Gvdk (diskusija) 22:56, 12 septembrī, 2012 (UTC)
Ja ir sabāzti daudz width (vēl pie tam dažādām rindām), tad tas kods ir tāds bišk piņķerīgs. --FRK (diskusija/devums) 04:38, 13 septembrī, 2012 (UTC)
Viss atrisināts. Trūkstošai elemets bija cellpading Gvdk (diskusija) 16:15, 13 septembrī, 2012 (UTC)
Un vēl, ieraudzīju, ka esi pielicis ģenerālštāba karti. Forši :) Bet tagad diemžēl nāksies uzrakstīt, ka tika izbūvētas divas stacijas - Walck I un Walck II, kur bija platsliežu, kur šaursliežu dzelzceļš. Milzu ķēpa :) —Šo komentāru pievienoja Gvdk (diskusijadevums).
Par Valkas staciju (sākotnējo Valka II) būs jātaisa atsevišķs raksts. Bildes jau ir. --ScAvenger (diskusija) 14:17, 12 septembrī, 2012 (UTC)
Valka, tas jau tavs lauciņš, man Igaunijas pusē vēl tāpat daudz darba, lai gan tas šaurzliežu dzelzceļš iet (gāja) pāri robežām paceltu galvu :) Bet vispār iemetīšu rīt aci Toma Altberga dzelzceļu bībelē :) Gvdk (diskusija) 22:56, 12 septembrī, 2012 (UTC)