Diskusija:Viesturs Rudzītis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kā ir šim ar nozīmīgumu? izraisīja plašas diskusijas Latvijas sabiedrībā - tad jau par "Huļi bļoda netīra" autoru (tagad slinkums meklēt pirmavotu) arī varētu uzrakstīt, arī izraisīja plašas diskusijas, cik atceros :) Var, protams, piemeklēt nedaudz sakarīgās piemērus šim salīdzinājumam. --FRK (diskusija) 18:52, 5 decembrī, 2014 (EET)

Tūlīt cepu augšā rakstu par "Huļi, bļoda netīra"! :D --Geimeris (diskusija) 19:04, 5 decembrī, 2014 (EET)
Tā kā nezinu principā nevienu psihoterapeitu, kas tiktu celts lielā slavas godā Latvijā, vismaz man liekas nozīmīgs. Ja ignorē to skandālu, tad izskatās, ka viņš pa laikam parādās televīzijā, citos plašsaziņas līdzekļos kā eksperts ([1]), un viņa grāmatas ir izdotas un pārdotas grāmatnīcās. Ne jau žurnālistus pēkšņi ieinteresēja parasts psihoterapeits un viņa divdomīgs izteikums blogā. --GreenZeb (diskusija) — 2014. gada 5. decembrī, plkst. 23.20 (EET)
Kas tas par sviestu ko Vikipēdijā rakstāt? Antifeminisma idejas, vīrietim būtu jāsit sava sieva, lai tā viņam klausītu?? Rudzītis apmēram 20 gadus nodarbojas ar dzīves grūtdieņiem (arī tēvu izvarotām meitenēm, bērniem, kam vecāki alkoholiķi), staigā pa tiesām un velk šitādus, cik vien var. Vai esat kārtējos ziņu portālu samurgojumus tik pārpublicējuši un ticāt tiem, vēl piedomājat klāt, ka par cilvēku vispār neko nezināt? —Šo komentāru pievienoja 217.24.65.133 (diskusijadevums).
Vispār jau to sarakstīja tāds pats anonīmais lietotājs kā Jūs :) Bet jā, būtu tā kā jāpārskata raksta atbilstība Vikipēdijai. --ScAvenger (diskusija) 19:01, 22 janvārī, 2015 (EET)

Es neredzu, kur tajā avotā viņš personīgi būtu vērsies pret feminismu un teiktu, ka vardarbība pret sievieti būtu okej. Viņš pārstāsta idejas, ko ir teikuši viņa klienti vīrieši, kuru sievas ir atstājušas bez īpašumiem un bērniem, tik ar alimentiem, un valsts likumi bijuši pret viņiem. Stāsta viņu vārdā to sievietēm. Ja viņš teiktu, ka "es uzskatu", "es atbalstu", tad varētu tā rakstīt. Jādomā ar galvu, ne emocijām. --GreenZeb (diskusija) — 2015. gada 22. janvārī, plkst. 19.42 (EET)

Paga, paga, no kurienes rakstā izlobīji, ka pilnīgi visu ir teikuši citi vīrieši? Jau pirmajā rindkopā lasāms "Bet tad satikos ar vīrieti, kura stāsts man lika pajautāt – kā vispār var iztikt bez spēka pielietošanas pret sievieti, jeb precīzāk – dažām tās „atpakaļvelkošajām” lomām?" --Geimeris (diskusija) 20:48, 22 janvārī, 2015 (EET)
Tai teikumā redzu tikai pierādījumu manam teiktajam un neko citu. Šķiet, ka Tu tur kaut ko izlobi. Jebkurā gadījumā atsevišķiem divdomīgiem izteikumiem nebūtu jāatvēl tāda loma rakstā par visa cilvēka karjeru. --GreenZeb (diskusija) — 2015. gada 22. janvārī, plkst. 20.59 (EET)
Kāpēc uztraukties par svešu cilvēku? Tā jau viņa darīšana, ka savā personīgajā mājaslapā atreferē tādas radikālas un sabiedrības vairākumam nepieņemamas idejas, no kurām nespēj skaidri un gaiši norobežoties, ka to ne viens vien, kļūdaini vai tomēr nē, uztver kā viņa personīgo viedokli. --Geimeris (diskusija) 21:16, 22 janvārī, 2015 (EET)