Neprāta cena un Ugunsgrēks galveno varoņu saraksts

Vikipēdijas lapa

Neprāta cenas un UgunsGrēka galveno varoņu saraksts

Šis ir pilns saraksts ar galvenajiem varoņiem no Neprāta cena, UgunsGrēks un UgunsGrēks. Atgriešanās., šajā sarakstā ir iekļautas tikai sākuma titros redzētās rakstzīmes vai kā "galveno lomu" beigu titrus

Key
galvenie varoņi otrā plāna aktieri neparādās
Aktieris Tēli Neprāta cena UgunsGrēks UgunsGrēks. Atgriešanās.
1 2 3 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1
Aurēlija Anužīte Anna Pētersone
Juris Žagars Roberts Jurēvičs
Kristīne Nevarauska Līga Eglīte
Ivars Puga Ivo Balodis
Ģirts Ķesteris Leons Timmermanis
Fēlikss Seņkovs
Ilze Pukinska Silvija Felzenbahere
Lauris Dzelzītis Mārtiņš
Ieva Āva Katrīna Pētersone
Ilze Vazdika Milda Upīte
Zane Daudziņa Helēna Felzenbahere
Jakovs Rafaļsons Vadims Felzenbahers
Andris Keišs Raimonds Jurēvičs
Rēzija Kalniņa Diāna Bernedetī
Vilis Daudziņš Armands
Gints Grāvelis Gustavs
Egils Melbārdis Gunārs Liepiņš
Dita Lūriņa-Egliena Marta Pētersone
Indra Briķe Rasma Blumberga
Mārtiņš Freimanis Edgars Pētersons
Oto Pētersons
Uldis Dumpis Aivars Pētersons
Artūrs Skrastiņš Rihards Baumanis
Marija Bērziņa Rita Liepiņa
Ilze Ķuzule-Skrastiņa Elza Timmermane
Regīna Devīte Zenta Upīte
Leons Krivāns Miervaldis Bērziņs
Ainārs Ančevskis Aleksis Grīnbergs
Aldis Siliņš Donāts Jagudins
Andris Bērziņš Pēteris Jagudins
Veronika Plotņikova Serafima Seņkova
Anita Kvāla Solveiga Kārkliņa
Indra Burkovska Mirdza Liepiņa
Anna Šteina Kitija Kārkliņa
Uldis Anže Česlavs Komarovskis
Maija Doveika Elizabete Timmermane
Jūlija Ļaha Santa Ziemele
Voldemārs Šoriņš Jānis Ziemelis
Ģirts Liuziniks Deniss Tarasovs
Normunds Bērzs Cēzars Andersons
Ieva Aleksandrova - Eklone Ramona Vintere
Gabriela Utāne Ieva Timmermane
Inga Tropa
Olga Dreģe Lidija Āboliņa
Līga Zeļģe Dana Āboliņa
Artūrs Dīcis Edijs Āboliņš
Mārtiņš Brūveris Gatis Āboliņš
Marija Linarte Krista Zariņa
Sandija
Madars Zvagulis Dāvids Ozols
Emīls Kivlenieks Intars Miķelsons
Jānis Āmanis Mareks
Āris Matesovičs Kaspars
Ance Muižniece Annija Lazdiņa
Pāvils Andress Augusts Andersons
Kārlis Tols
Polina Orlova Lola(Ana Jagudina)
Everita Pjata-Gertnere
Rihards Zelezņevs Ralfs
Anete Berķe Sofija
Rūta Holendere Kristiana
Oskars Florencs-Vīksne Emīls

Kā mainījās galveno varoņu atvēršanās titri[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pirmās 71 sērijas of Neprata Cena Aurēlija Anužīte, Juris Žagars, Kristīne Nevarauska, Ivars Puga, Ģirts Ķesteris, Ilze Pukinska, Lauris Dzelzītis, Ieva Āva, Ilze Vazdika, Zane Daudziņa un Jakovs Rafaļsons ir pirmie varoņi, kas redzami sākuma titrus, sākot ar 72. sēriju Andris Keišs tiek pievienots sākuma titriem, 18 sērijas vēlāk 90. sērijā Ieva Āva tiek noņemta no sākuma titriem un viņas vietā tiek pievienota Rēzija Kalniņa. Sākot ar 117. sēriju Vilis Daudziņš, kurš iepriekš bija epizodisks varonis, tika pievienots sākuma titriem.

Sākot ar otrās sezonas pirmo sēriju, 153 sēriju kopumā Aurēlija Anužīte, Juris Žagars, Andris Keišs un Vilis Daudziņš ir izņemti no sākuma titriem, vietā Gints Grāvelis, kurš pēdējās epizodes laikā uzņēma dažas sērijas pirmā sezona tiek pievienota sākuma titriem, kopā ar viņu, Dita Lūriņa-Egliena un Inga Briķe tiek pievienotas sākuma titriem. Otrās sezonas 44 sērijās sākuma titriem tiek pievienots Mārtiņš Freimanis un Uldis Dumpis, Pēc 27 sērijām Gints Grāvelis tiek noņemts no sākuma titriem un Egils Melbārdis, kurš iepriekš bija atkārtots varonis, tika pievienots sākuma titriem. 70 sērijas vēlāk no sākuma titriem tiek noņemta Rēzija Kalniņa un viņas vietā tiek pievienots Artūrs Skrastiņš.

Sākot ar trešo sezonu, no sākuma titriem tiek izņemta Kristīne Nevarauska, Zane Daudziņa, Lauris Dzelzītis, Indra Brike un Mārtiņš Freimanis, viņu vietā sākuma titriem pievieno Marija Bērziņa, kura iepriekš bija atkārtoti tēlotāja. Zane Daudziņa un Mārtiņš Freimanis vēlāk tika lasīti sākuma titros, kad viņi atgriezās un pavadīja vienu epizodi kā epizodisku personāžu, tas pats notika ar Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, kura pirmo reizi parādījās trešās sezonas pirmajā epizodē, bet netika pievienota sākuma titriem līdz nākamajai sērijai.

Tā kā seriāls tika atjaunots kā Ugunsgrēks, tikai izmaiņas no sākuma titriem tika izņemts Ivars Puga, bet tā vietā Regīna Devīte un Leons Krivāns, kurš bija atkārtoti varoņi Nepratā Cenā tiek pievienots sākuma kredītiem, sākot ar otro sezonu Ilze Pukinska tiek noņemta no sākuma titriem, tikmēr Kristīne Nevarauska tiek lasīta sākuma titros, kopā ar viņu tiek pievienots Ainārs Ančevskis, kurš iepriekš bija atkārtots tēls.

Trešās sezonas laikā, no atklāšanas tituliem izņemti Kristīne Nevarauska, Artūrs Skrastiņš, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Leons Krivāns tā vietā Aldis Siliņš, Andris Bērziņš un Veronika Plotņikova tiek pievienoti sākuma titriem pēc atkārtotām personāžām iepriekšējās sezonās, arī Ģirts Ķesteris trešās sezonas laikā divreiz tiktu ieskaitīts sākuma titros, kā Leons un Felikss.

Sākot ar ceturto sezonu, Dita Lūriņa-Egliena, Marija Bērziņa, Mārtiņš Freimanis, Aldis Siliņš, Veronika Plotņikova tiek noņemti no kredītiem, Anita Kvāla un Indra Burkovska tiek pievienotas kredītiem pēc divu iepriekšējo sezonu pavadīšanas kā atkārtotas personāžas, kopa ar viņiem sākuma titrus pievieno ari Anna Šteina, Uldis Anže un Maija Doveika, Ilze Pukinska tiek lasīta sākuma titros, savukārt Ģirts Ķesteris sākuma titros ir redzams tika ka Leons.

Piektajā sezonā no sākuma titriem tiek noņemts Andris Bērziņš un Indra Burkovska, bet ceturtās sezonas pēdējās epizodēs redzētā Jūlija Ļaha kopā ar Voldemāru Šoriņu un Ģirtu Liuziniku pievieno sākuma titrus, 17 sērijas vēlāk Anita Kvāla tiek noņemta no sākuma titriem, pēc tam titri paliks nemainīgi līdz dažām septītās sezonas sērijām, kad no tām tiek izņemta Anna Šteina un Uldis Anže.

Astoņu sezonu laikā no sākuma titriem izņemts Uldis Dumpis, Ilze Pukinska, Zane Daudziņa un Jakovs Rafaļsons, savukārt tiem pievienoti Ieva Aleksandrova - Eklone un Normunds Bērzs, kredīti paliks nemainīgi līdz devītās sezonas vidum, kad no viņiem tiek izņemta Jūlija Ļaha un Ģirts Liuziniks.

Desimta sezona sākuma titros ir lielākās izmaiņas tā kā palicis tikai Ģirts Ķesteris, viņam atkal tiek pievienots Uldis Dumpis, savukārt sākuma titros papildināti jaunie aktieri Inga Tropa, Olga Dreģe, Līga Zeļģe un Artūrs Dīcis, titri paliktu nemainīgi līdz piecpadsmitajai sezonai, kad no sākuma titriem tiks izņemta Inga Tropa, Olga Dreģe, Līga Zeļģe un Artūrs Dīcis un tiem pievienoti iepriekš bijušie aktieri Mārtiņš Brūveris, Marija Linarte, Madars Zvagulis un Emīls Kivlenieks,tas paliks nemainīgs līdz sešpadsmitās sezonas 11. sērijai, kad Madars Zvagulis un Emīls Kivlenieks tiek noņemti no sākuma titriem, savukārt Līga Zeļģe kopā ar iepriekš atkārtoto Jāni Āmani.

Septiņpadsmitajā un pēdējā UgunsGrēka sezonā no sākuma titriem tiek noņemta Marija Linarte, bet tiem pievienoti divi jauni aktieri Āris Matesovičs un Ance Muižniece.

laikā Ugunsgrēks.Atgriešanās galvenie aktieri nav norādīti sākuma titros, bet gan beigu titros kā "galvenā loma", tas ietver Ilze Vazdika, Regīna Devīte, Uldis Dumpis, Ģirts Ķesteris, Zane Daudziņa, Egils Melbārdis, Ilze Pukinska, Jakovs Rafaļsons, Anete Berķe, Everita Pjata-Gertnere, Oskars Florencs-Vīksne, Rihards Zeļezņevs, Kārlis Tols un Rūta Holendere.