Veidnes diskusija:Autoritatīvā vadība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Krievi šajā veidnē salikuši arī citas ārējās saites dažādās lapās, skatīt rakstā par Obamu. Kā jums izskatās? ru:Шаблон:Внешние ссылки --Papuass (diskusija) 18:41, 12 augustā, 2014 (EEST)

Nu man īpašu iebildumu nav. Bet tad mums būtu nedaudz "jāpārorganizē" mūsu ārējo saišu sadaļa, jo krieviem ir arī daudzi linki, kas parasti mums tiek likti kā normālas ārējās saites, piemēram, uz Commons, IMDb. --FRK (diskusija) 08:11, 13 augustā, 2014 (EEST)

Veidnes pievienošana ar botu[labot pirmkodu]

Pēc Feena lūguma palaidu botu uz kategorijām "Zinātnieki pēc tautības" un "Zinātnieki pēc valsts". Pārgāju pāri, bija ok rezultāts, atcēlu tos labojumus, kuriem nav nekādu autoritatīvās vadības ierakstu (pārsvarā latvieši). Vispār gan tā veidne tur netraucēja, jo, ja datu nav, tad to veidni nerāda, tikai vikikodā viņa tur stāv. Ja kāds pieliktu datus, veidnes sāktu stādāt. Domāju, ka mums jāpieliek veidnē arī LNB identifikators un jādabū dati no LNB. --Papuass (diskusija) 17:21, 21 oktobrī, 2014 (EEST)

Tās tukšās veidnes liekas kategorijā. Man gan nepatīk, ka tā kategorija nav tukša, bet Vikipēdija tomēr man nepieder :D Ja ir LNB identifikators, tas nozīmē, ka ir ieraksts arī VIAF'ā, līdz ar to tas tāpat parādās. Tās veidnes jēga ir rādīt dažādu mājaslapu "profilus", LNB pagaidām (kopā ar vairākiem citiem identifikatoriem) ir zem VIAF mājaslapas. --FRK (diskusija) 17:25, 21 oktobrī, 2014 (EEST)

Saites uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas autoratīvo datubāzi[labot pirmkodu]

Saites no veidnes "Autoritatīvā vadība" uz LNB autoratīvo datubāzi nestrādā, jo LNB ir nomainījusi autoratīvās datubāzes servera nosaukumu no lira.lanet.lv uz kopkatalogs.lv. Jummals (diskusija) 2017. gada 23. februāris, plkst. 18.16 (EET)[atbildēt]