Veidnes diskusija:Latvijas lidostas

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es ieteikti sadalīt pa grupām. 1) tā uzskatāmāk 2) tā nepārprotamāk (ja tu esi Jūrmalas rakstā, tad tev Jūrmala ir boldā, kas pēc apraksta nozīmē, ka tur ir reg. pas. satiksme). --FRK (diskusija/devums) 14:18, 26 jūnijā, 2014 (EEST)

Kāpēc?[labot pirmkodu]

a) nebija paskaidrots, ko nozīmē vertikālās strīpiņas below rindā
b) Var pārprast. Teiksi, ka pie group2 ir "vēsturiski vai nesertificēti" un tādēļ nevar būt regulāra satiksme? Ok, bet tas pats būtu ar 1. grupas elementiem.--FRK (diskusija/devums) 13:48, 4 jūlijā, 2014 (EEST)
c) un tagad slīpraksts ir lieks, jo visi attiecīgie elementi ir atsevišķā grupā. --FRK (diskusija/devums) 13:49, 4 jūlijā, 2014 (EEST)
Tāpēc ka! :) Tā veidne vēl ir procesā. Faktiski notiek pētījums par 69 Latvijas lidlaukiem, to tiesisko un aeronavigācijas statusu. Droši vien, ka tajā veidnē būs vairākas grupas - atsevišķi instrumentālie (Rīga un Tukums, kad sertificēsies; varbūt Ventspils un Liepāja, kas jau tādi ir bijuši), atsevišķi oficiālie/sertificētie lidlauki, atsevišķi militārie (īsti jānoskaidro, cik tādu ir), atsevišķi vizuālie (VFR) lidlauki nekontrolējamajā telpā un droši vien vēl atsevišķi nefunkcionējošie (vai izmantojamie tikai paraglideriem), nopostītie (kā Mārsnēni) vai čista vēsturiskie (kā Vaiņodes dirižabļi vai Durbes hidroplāni). Tā kā nešūmējies un nebozies - vēl būs iespēja izpausties :) --Kikos (diskusija) 14:03, 4 jūlijā, 2014 (EEST)