Džons Oto

Vikipēdijas lapa
Džons Oto
Oto koncerta laikā
Galvenā informācija
Dzimis Džons Everets Oto
1977. gada 22. martā (47 gadi)
Izcelsmes vieta Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Džeksonvila, Florida, ASV
Žanri ņūmetāls, reps
Nodarbošanās bundzinieks
Instrumenti bungas, balss
Darbības gadi 1994—pašlaik
Izdevēji Interscope, Geffen
Darbība ar Limp Bizkit

Džons Everets Oto (angļu: John Everett Otto, dzimis 1977. gada 22. martā) ir amerikāņu grupas Limp Bizkit bundzinieks.

Biogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Limp Bizkit karjera[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Oto kopā ar savu brālēnu Semu Riversu un Fredu Dērstu jau no 1994. gada ir grupas Limp Bizkit pamatsastāvā. Kura sāka kā maza grupa no Džeksonvilas, Floridā un izveidojās par vienu no populārākajām ņūmetāla un repkora grupām , pārdodot vairāk nekā 45 miljonus ierakstu visā pasaulē. 2004. gada novembrī grupas fanu lapās sāka baumot, ka Džons Oto pametis kolektīvu. Tas tika izsecināts pēc tā, ka Džona Oto jaunās bildes, jau vairākus mēnešus neparādījās grupas oficiālajā mājaslapā. Izplatījās baumas, ka Oto ir kļuvis par benediktīņu mūku.

Džons sakomponēja un ierakstīja bungu partijas priekš The Unquestionable Truth (Part 1) albuma, bet pirms viņš to izdarīja, producenti un grupas locekļi ierakstīja dziesmas kopā ar bundzinieku Semiju Sīgleru, bez Džona ziņas. Grupas locekļiem un producentiem vajadzēja izlemt, kurš būs īstais bundzinieks galīgajam ieraksta variantam. Džons nevēlējās, lai viņu jauktu ar Semiju Sīgleru, kas pēc viņa domām ir izcils punk stila bundzinieks. Pēc Džona teiktā, Semijam nav tik zīmīgs skanējums un stils, kas ir unikāls viņam un ir Limp Bizkit pamats.

Mūsdienas[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Oto ir atbrīvojies no narkotisko vielu atkarības. Viņš dzīvoja Marina del Rejā, Kalifornijā, kur viņš pasniedza bungu spēles kursus priekš Star Education.[1] Pagaidām Oto dzīvo Holivudā, Kalifornijā. Viņš uztur kontaktus ar pārējiem Limp Bizkit grupas locekļiem. Džons pievērsies rap stila mūzikai. Viņš redzams Myspace mājaslapā zem segvārda Johnny Ottomatic, kopā ar repa grupu Sun Zoo un reperi LA Jay.

2008. gada 1. oktobrī, Oto sāka strādāt pie solo albuma un izvietoja savu pirmo dziesmu "Apocalypse" savā MySpace vietnē. Oto atklājis, ka viņa jauno grupu sauc Stereochemix, kuras sastāvā vēl ir Ceekay, DJ Apokalypze, Fin un Norm. Grupa nesen prezentēja savu pirmo mūzikas video savā mājaslapā.

Tāpat kā viņa brālēns, Oto arī ir muzicējis džeza grupā The Matt Butler Quartet.

Mūzikas instrumenti[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Džons Oto muzicē uz OCDP bungām un Zildjian šķīvjiem.

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Skatīt arī[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Limp Bizkit

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]