Dalībnieka diskusija:Rendija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveika Vikipēdijā! Paldies par izrādīto entuziasmu! Daži aizrādījumi, kas būtu jāievēro (bet nebūtu jāņem pārāk pie sirds, jo viss te ir labojams):

  • pirmkārt, kad raksti jaunu rakstu, vai izmaini esošo, nesaglabā katru atsevišķu labojumu! Lieto pogu "parādīt pirmskatu", bet pogu "Saglabāt lapu" - tikai tad, kad izmaiņas pabeigtas. Tas nepieciešams, lai vieglāk varētu orientēties veiktajās izmaiņās, jo viss tiek saglabāts hronoloģijā.
  • otrkārt, neraksti vienādus rakstus ar dažādiem nosaukumiem, ko pēc tam vēl atsevišķi papildini - tas rada nevajadzīgu haosu (kā par Silinīku pilskalnu). Jāraksta viens raksts, bet citus nosaukumus jāpāradresē uz galveno, ierakstot raksta tekstā #REDIRECT [[pamatraksts]].
  • treškārt un galvenokārt - nekad nekopē tekstu no citām mājaslapām, kas aizsargātas ar autortiesībām, kā tas izdarīts rakstos par Stiglovas katoļu baznīcu vai Mērdzenes pagastu. Ja esi šo lapu autors, vai arī autori ir atļāvuši - tas jānorāda diskusiju lapās. Citādi pievienotā informācija tiks dzēsta.

Sīkāk par Vikipēdijas papildināšanu var palasīt Palīdzībā.

Ceram uz sadarbību! --ScAvenger 19:56, 16 jūlijā, 2007 (UTC)

Atvainojos par sagadātajām neērtībām! Kā jau rakstīju, centīšos laboties un tiešām kārtīgāk pastudēt, ka būtu pareizāk jāievieto šeit raksti. Vienkārši, Mērdzenes pagasts man ir nozīmīga vieta. Vēlētos tomēr papildināt šo sadaļu. Ceru, ka man nākamais piegajiens izdosies labāk. :)atvainojos vēlreiz un paldies!

Nav jau nekādu neērtību :-) Visi tā esam sākuši. Galvenais, ievietot SAVUS, saviem vārdiem rakstītus materiālus (var arī tulkot no citu valodu Vikipēdijām). Tādi raksti mums ir ļoti vajadzīgi, it sevišķi jau par Latviju. Ja iespējams, ļoti derētu arī fotoattēli (protams, pašrocīgi fotografēti). --ScAvenger 21:17, 16 jūlijā, 2007 (UTC)

O, jā, ar attēliem gan nebūs aizķeršanās! :) parīt kāreiz braucu uz to pusi... :), ar SAVU fotoaparātu. Centīšõs pārrakstī saviem vārdiem to "divdomīgo" infprmāciju.

Nu lūk, paldies jau iepriekš! Fotoaparātam nav obligāti jābūt savam :-) --ScAvenger 21:32, 16 jūlijā, 2007 (UTC)
Lūdzu arī skaidri definē par ko ir raksts t.i. parasti rakstu iesāk rakstot "Jēdziens (kas minēts raksta nosaukumā, ar trekninātiem burtiem) ir ...", piemēram , rakstot par apdzīvotu vietu noteikti vajadzētu norādīt kādā rajonā un pagastā tā atrodas rakstot "Nosaukums ir apdzīvota vieta X rajona Y pagastā". Starp citu, diskusiju lapās vēlams parakstīties - to dara ar četrām tildēm (~~~~) ---- Xil/gribi par to parunāt ? 21:48, 16 jūlijā, 2007 (UTC)
Paldies par attēliem! Vai tie tiek nodoti brīvai sabiedrības lietošanai (tas obligāti jānorāda)? Pieejamās veidnes ir šeit. Iesaku lietot Self, GFDL vai CC-BY-SA-2.5. --ScAvenger 05:31, 30 oktobrī, 2007 (UTC)
Tagad viss ir pilnīgā kārtībā :) --ScAvenger 21:06, 30 oktobrī, 2007 (UTC)