Diskusija:Arkādijas parks

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pēc Vērmaņdārza izcelsmes ir skaidrs, ka tas ir Vērmanes dārzs nevis Vērmaņa dārzs, bet kas ir ar Arkādija parku? Tajā tvnet rakstā, kurš it kā varēja par kaut ko liecināt it kā virsrakstā ir Arkādijas dārzs, bet tekstā pirmā atsauce uz tēmu ir Arkādija parks, tā kā tam kas to rakstīja (LETA) ir tik pat daudz skaidrības. Es katrā ziņā ticu, ka viņam ir divi nosaukumi, bet kāds varētu pievienot etimoloģijas, teiksim, Arkādijas dārzs no vācu valodas un Arkādija parks no krievu (tāds būtu mans minējums). Wordsthink 09:21, 17 aprīlī, 2008 (UTC)

Man liekas, nosaukums ir cēlies no Grieķijas novada Arkādijas, līdz ar to Arkādijas parks. --ScAvenger 09:49, 17 aprīlī, 2008 (UTC)
Šad tad braucu tur garām - vienmēr ir bijis Arkādijas parks. --Krishjaanis 10:19, 17 aprīlī, 2008 (UTC)
Sveiki te! Skatos, ka pirms 4 gadiem bija iesākta diskusija tieši par to tēmu, kura mani "aizķēra", kad te netīšām garām gāju. Tas parks mūžu mūžos ir saukts par parku. Lasot to kā "dārzu", man kā rīdziniekam griež pa ausīm un izskatā pēc svešķermeņa. Vai ir kāds pamatojums tam, ka virsraksts ir tāds kāds ir?? Ar cieņu Personigi (diskusija) 00:31, 14 jūlijā, 2012 (UTC)
Mūsdienu nosaukumā ir "parks". Dukurs (diskusija) 2017. gada 31. jūlijs, plkst. 16.09 (EEST)[atbildēt]