Diskusija:Ernsts Rēms

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Raksts tiek palēnām tulkots no vairākiem avotiem (ņemot talkā vēl šo to no drukātiem avotiem) un tādēļ tas neiet tik ātri, cik gribētos. Jebkurā gadījumā, ja kāds grib stingri iegrožot kādas veidnes lietošanu, tad vienmēr ir iespēja izstrādāt vadlīnijas un par tām nobalsot. --Zemgalietis 07:01, 6 februārī, 2010 (UTC)

Te nav ko ierobežot. Pirmajā teikumā ir skaidri un gaiši teikts "Šo rakstu kāds šobrīd pārstrādā". Kaut kā neticas, ka veselu nedēļu 24 stundas diennaktī kāds pie šī raksta strādā. Es maksimālais varu izturēt divas sutkas, bet ne jau nedēļu un arī diez vai varētu nosēdēt visu laiku pie viena raksta pārstrādāšanas.--Treisijs 07:16, 6 februārī, 2010 (UTC)
Es neesmu tu :3 --Zemgalietis 07:16, 6 februārī, 2010 (UTC)
Paskatoties tavu pēdējo devumu var redzēt, ka veselu nedēļu nestrādāji pie šī raksta, bet gan pie citiem. Tātad šī veidne te bija nevietā.--Treisijs 07:23, 6 februārī, 2010 (UTC)
Pie citiem rakstiem esmu veicis tikai minimālas korektīvas un tie daži raksti, kas ir tapuši šajā laikā ir bijuši, lai varētu aizpildīt sarkanās saites. --Zemgalietis 07:29, 6 februārī, 2010 (UTC)

Kāpēc tika atceltas manas pēdējās izmaiņas?[labot pirmkodu]

Kāpēc tika atceltas manas pēdējās izmaiņas? --Treisijs 07:17, 6 februārī, 2010 (UTC)

Pie raksta tiek strādāts. --Zemgalietis 07:18, 6 februārī, 2010 (UTC)
Nu bet tad ir jautājums. Ko es ar savu veikto izmaiņu Tev iztraucēju?--Treisijs 07:23, 6 februārī, 2010 (UTC)
Lūdzu, netraucē man strādāt. --Zemgalietis 07:27, 6 februārī, 2010 (UTC)
Skaidrs, netraucēšu strādāt pie šī raksta. No tā varu secināt, ka Tu noteikti šobrīd nestrādā pie raksta Nikolajs Galdiņš. Veidne tur ir lieka, jāņem ārā! --Treisijs 07:37, 6 februārī, 2010 (UTC)
Kādēļ gan? --Zemgalietis 07:37, 6 februārī, 2010 (UTC)
Pie kura raksta tad tu īsti šobrīd strādā? --Treisijs 07:38, 6 februārī, 2010 (UTC)
Es strādāju pie abiem rakstiem. Iepriekšminētais raksts pavisam noteikti būs daudz mazāka apjoma un tādēļ prasīs mazāk laika. Kāpēc par šo rakstu vēl nav iesākta līdzīga diskusija? Es vēl labi atceros, ka vēl pirms gada pie raksta par kādu sportistu šī pati veidne karājās vismaz savus 3-4 mēnešus un neviens par to necēla traci :) Bet es saprotu, ka tas bija vēl cita admina raksts un tādēļ tika piemērota pavisam cita kārtība. --Zemgalietis 07:43, 6 februārī, 2010 (UTC)
Nu re, kā piemin Feenu, tā diskusija beidzās :) --Zemgalietis 07:59, 6 februārī, 2010 (UTC)

Man neviļus radās aizdomas, ka Tu nemaz neizproti, kam šī veidne ir paredzēta. Meģināšu paskaidrot, un ja vēl tad nepieleks, tad visu cieņu... Veidne ir jāizmanto tad un tikai tad, ja rakstu vēlas vienlaicīgi uzlabot vairāki lietotāji, jo pretējā gadījumā ir izmaiņu konflikts. Kā jau pats teici "Nu, ja nedēļas laikā tie uzlabotāju pūļi nebūs pamanījuši to rakstu, tad likšu veidni atpakaļ ;)". No tā var saprast, ka pats labi apzinies, ka nav tie 36 lietotāji, kuri vienlaicīgi vēlētos pie Tava raksta piestrādāt. Minēšu piemēru. Kad nomira Maikls Džeksons, tad angļu vikipēdijā ļoti daudz lietotāji vēlējās pie šī dziedātāja raksta piestrādāt. Līdz ar to radās nepieciešamība pēc šī veidnes. Vēl šo veidni var izmantot tajos rakstos, kuri bieži tiek rediģēti, piemēram, nesen vairāki lietotāji dažu dienu laikā intensīvi strādāja pie Kamerūnas. Šajā gadījumā, lai kāds neiztraucētu darbu, bija lietderīgi to veidni izmantot. Ja arī tomēr Tev rodas aizdomas, ka kāds varētu iejaukties, kad esi sācis pie konkrētā raksta strādāt, tādā gadījumā tieši pirms darba uzsākšanas vari ievietot šo veidni. Bet tiklīdz esi saglabājis veiktās izmaiņas un neesi atvēris "izmanīt šo lapu", veidne nav vairs vajadzīga, jo tā ir maldinoša. Manā skatījumā, ja veidne ir ievietota rakstā ilgāk par 24 h, tad noteikti tā ir maldinoša, jo neticu, ka Vikipēdijas lietotāji ir tik lieli fanāti, ka viņiem pat nav nepieciešams izgulēties. --Treisijs 08:25, 6 februārī, 2010 (UTC)

Par vēlu taisnoties :) Savējo būšana. --Zemgalietis 08:53, 6 februārī, 2010 (UTC)

Rezumējums.[labot pirmkodu]

  • Treisijs domā, ka šī izmaiņa nebija bērnišķīga provokācija, lai uzsāktu šo neauglīgo diskusiju. :)
  • Treisijs maksā skolēniem, lai tie tulko vikipēdijas rakstus, kas ir pret vikipēdijas ideju, kur viss tiek darīts aiz laba prāta. Bez tam, tas droši vien ir par iemeslu uzskatīt, ka vikipēdija ir viņa privātīpašums.
  • Treisijs uzskata, ka vienteikuma raksti+bildīte+kategorijas nebūtu dzēšami.
  • Treisijs ignorē faktu, ka vēl nesen bija prakse, ka uzlabošanas veidne pie rakstiem mētājās veseliem mēnešiem.
  • Treisijs tagad kopā ar uzlabotāju pūļiem uzrakstīs rakstu par Ernestu Rēmu, kas nebūs kārtējā viņa parodija par rakstu ar trīs teikumiem.

P.S. Es par Treisiju biju ļoti labās domās. Šķita, ka viņš ir vismiermīlīgākais vikipēdists, kurš vienmēr ir mierīgs, bet nu redzams, ka Krišjānis dzīvo arī viņā :) --Zemgalietis 09:58, 6 februārī, 2010 (UTC)

Zemgalieti, kādi ir Tavi priekšlikumi Vikipēdijas uzlabošanai? --Dainis 10:34, 6 februārī, 2010 (UTC)
Priekšlikumi:
  • Noņemt Fīnam rakstā to veidni un uzbraukt diskusijā, lai protās. Ja šis neklausa, tad veikt provokācijas, piemēram, labot rakstus pie kuriem viņš strādā. Jebkurā gadījumā, viņš ir tirāns, ja jau dara mīkstus pat mūsu spīvākos internet wariorus.
  • Izstrādāt šīs veidnes vadlīnijas, par kurām mēs visi draudzīgi nobalsotu, kā mēs visi draudzīgi nobalsojām par Vajadzīgajiem rakstiem pēdējo izmaiņu lapā. Cik saprotu, tad ir radusies nepieciešamība pēc kāda nolikuma, lai būtu uz ko atsaukties pastarā dienā nevis kazuistiskiem piemēram no angļu vikipēdijas.
  • Dzēst rakstus, kuros ir atrodami tikai daži teikumi, kas nevelk pat līdz aizmetnim. Piemēram, par Kioto droši vien pat piepūlot visas smadzeņu rievas var uzrakstīt ko vairāk.
  • Beigt cerēt uz uzlabotāju pūļiem, kuri kurā tur saules gadā ieradīsies šeit, lai mūs beidzot atpestītu no aizmetņofīlijas un dzīvošanas ilūzijās (var arī nopirkt rozā brilles ar plānākiem stikliem special for Treisijs).
  • Vēl vajadzētu sadot pa ļocku buržujiem, kas uzskata, ka šeit valda arhaiskais privātīpašums, jo mums, proletāriešiem, jau tā dzīvē ir daudz problēmu, ko risināt, piemēram, valsts glābšana delfi.lv komentāros.

--Zemgalietis 10:46, 6 februārī, 2010 (UTC)

Baidīties nevajag. :) Ja kādam traucē tā Lielpolijas veidne - ņemiet taču nost, ir nu gan problēma! Šajā gadījumā es to izmantoju, jo raksts ir "pusgatavs". Ja kāds ļoti grib labot rakstu Lielpolijas vojevodiste - uz priekšu. Vienīgi varbūt vajadzētu uztaisīt neesošo veidni - "raksts ir pusgatavs, lūdzu esiet iecietīgi, tuvākajā iespējamā laikā to pabeigšu." Bet vispār - kāpēc Jūs šo izklaidi uztverat tik nopietni? + vienmēr esmu gatavs "uzbraucieniem" :) --Feens 11:04, 6 februārī, 2010 (UTC)
Nu, bet kā tad Treisijs? --Zemgalietis 11:10, 6 februārī, 2010 (UTC)
Kas man? :) Rīt, kad nomierināsies, atbildēšu uz to, kāpēc Fēnam nenoņēmu {{inuse}}. Šodien nav laika kasīties.--Treisijs 11:13, 6 februārī, 2010 (UTC)
Jā, redzams, ka vēl viens proletariāta apspiedējs ir uzvarēts, lai skan Internacionāle!! Btw, tev, Treisij, vajag laiku, lai nedaudz pieaugtu uz izvāktos no vikipēdijas atpakaļ reālajā dzīvē? --Zemgalietis 11:18, 6 februārī, 2010 (UTC)
Proletariāts nevar uzvarēt principā, viņam prāta par maz. :) --Feens 11:36, 6 februārī, 2010 (UTC)
Nu, nu, kad ieradīsies uzlabotāju bari, tad tu vēl redzēsi, tirān!! --Zemgalietis 11:40, 6 februārī, 2010 (UTC)

tas kko atgādina

Tresij, tu teici, ka iesi padomāt... Vai tas ir Digital, kurš jau trešo sarkanā Marlboro paciņu izpīpējis un ar sarkanām acīm raksta kārtējo eposu kāpēc mums jānobano Krišjānis? --Zemgalietis 11:46, 6 februārī, 2010 (UTC)
Iesaku šo diskusiju pārcelt uz Kopienas portālu. Nu galīgi ne pa tēmu.
Aiz prokšiem jāslēpjas? :) --Zemgalietis 11:58, 6 februārī, 2010 (UTC)

Negribas tomēr atbildi palikt parādā. Atbildēšu tikai par Fēnu. Tātad, Fēna rakstam nenoņēmu "In use", jo teju vai katru dienu raksts tiek papildināts, atšķirībā no šī raksta, kurš nedēļas laikā nevienu reizi netika izmainīts (skatīt attiecīgo rakstu hronoloģijas). Pārējo rezumējumu ierosinu apspriest citur. Piedāvāju izveidot arī lokālo tusiņu kādā no Tukuma bāriem, ēdnīcām vai restorāniem. Izdzērsim pa sulas glāzei (alu nevar, jo man pēc tam būs jābrauc), un varēsim apspriest sāpi kaut vai šovakar pat pēc darba. --Treisijs 12:20, 6 februārī, 2010 (UTC)

Pagaidīsim Digital uznācienu. Varbūt vismaz viņš beidzot nostāsies pret tirānu. P.S. Ja jau tik uzmanīgi pēti citu lietotāju devumu, tad lūgtum paķidāt arī citus rakstus, kuriem bija šī veidne :3 Ceru, ka pilnībā visi ir bijuši katru dienu laboti, lai nesanāk tā, ka esi nedaudz pielicis klāt ;) Ceru, ka pabeigsi rakstu, pasauc uzlabotājus, ja misējas :D
Btw, var jau vienmēr sataisīt 100 smilšu kastes :) --Zemgalietis 12:31, 6 februārī, 2010 (UTC)

Kāpēc vispār Tev ir tik svarīga tā veidne? PS: Nu tad šovakar iedzersim pa glāzei sulu?--Treisijs 12:52, 6 februārī, 2010 (UTC)

Es nesāku :) --Zemgalietis 13:06, 6 februārī, 2010 (UTC)

Pēdējā izmaiņa gadījumā nebija netīša kļūda? --ScAvenger 04:48, 9 aprīlī, 2011 (UTC)

Bet tur ir tikai par jaunības gadiem... --Zemgalietis 22:37, 11 aprīlī, 2011 (UTC)
Tieši tā! ScAvenger laikam neko nesaprot. --GreenZeb (diskusija) 22:53, 11 aprīlī, 2011 (UTC)
Nu bet viņš solījās sataisīt rakstu. Nedrīkst liegt cilvēkam to prieku! --Zemgalietis 23:32, 11 aprīlī, 2011 (UTC)
Mans nolūks pavisam noteikti nebija pakasīties :), iepriekšējās batālijās neiedziļinājos, vienkārši likās, ka pusbiogrāfija ir labāk nekā nekāda. Ja nu kāds tomēr gribēs sakārtot, biogrāfijas sākumu varēs ņemt no hronoloģijas. --ScAvenger 02:40, 12 aprīlī, 2011 (UTC)
Kaut kā neatceros, ka būtu solījis sataisīt šo rakstu... --Treisijs 04:24, 12 aprīlī, 2011 (UTC)