Diskusija:Lineārās regresijas analīze

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es tagad neatceros, kurā rakstā varētu apskatīties, un pie angļiem ātrumā neatradu, kā tam math tekstā varēja uzlikt, lai ir mazāki simboli ("Lineārā regresija" trešajai rindiņai). --FRK (diskusija/devums) 16:55, 24 martā, 2014 (EET)

Izskatās, ka tā ir šī veidne. Nezinu gan, vai mums ir tāda stilu klase, lai varētu vienkārši nokopēt. Var mēģināt krievu analogu, tur ir vienkāršāk. --ScAvenger (diskusija) 21:30, 26 martā, 2014 (EET)
Jā, to veidni es vakar vai nu kad es pētīju, pamanīju, bet man liekas, ka vasarā (kad nedaudz "uzbruku" fizikai/matemātikai) es redzēju kaut kur lateksētu tekstu mazākā formātā. Laikam tomēr būs angļu brāļiem jājautā ;) Un math veidnei tā stilu klase strādā (ja nākotnē ir vēlme pārbaudīt, vai kaut kāda veidne tīri principiāli mums strādā, var iemest kodu attiecīgās Vikipēdijas Special:ExpandTemplates lapā (url'ā nomaini uz attiecīgās valodas kodu), un tad iemēģināt šeit, lv wiki, lai redzētu, vai ir vērts tālāk piņķerēties). --FRK (diskusija/devums) 21:58, 26 martā, 2014 (EET)