Diskusija:Plantagenetu dinastija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Tiešām Plantaganetu nevis Plantegenetu? --Feens 16:42, 5 martā, 2008 (UTC)

Izskatās pēc nejaušas drukas kļūdas lapas virsrakstā. --ScAvenger 19:11, 5 martā, 2008 (UTC)
Diemžēl pārrakstījos jau ievadot iespējamo nosaukumu. :((( Tekstā visur "Plantageneti", taču virsrakstu nomainīt nemāku. :( --anonīms 04:46, 8 martā, 2008 (UTC)
Virsrakstus nomaina ar komandu "pārvietot" un to var veikt jebkurš reģistrēts lietotājs (protams, ja ir pārliecināts par to, ko dara). Ieliekot attiecīgo ķeksi, raksta diskusija tiks pārvietota automātiski. Šajā gadījumā, kad bija jau izveidota pāradresācijas lapa no pareizā nosaukuma uz nepareizo, tieša pārdēvēšana nebija iespējama, jo tā pāradresācijas lapa vispirms bija jādzēš. Galvenais, nekopēt šādos gadījumos tekstu ar Copy → Paste, kā dažreiz tiek praktizēts (bojājas hronoloģija). --ScAvenger 06:20, 8 martā, 2008 (UTC)
Paldies par lapas sakārtošanu. Par pāradresāciju runājot, formulu nezinu (un tā uz skaitli 3 neesmu manījis rediģēšanā izmantojamo formulu apkopojumu). Neesmu īpaši iedziļinājies rediģēšanas iespējās - tas adminu lauciņš. Bet šorīt kā reizi bija vēlme uztaisīt Moldāvija un pāradresēt uz Moldova, jo tekstos kas attiecas uz vēsturi, pamatā figurē "Moldāvija". --anonīms 06:31, 8 martā, 2008 (UTC)
Neliela pamācība jau mums ir, bet daudz kas, protams, ir apskatīts visai nepilnīgi. Pāradresāciju uztaisīt ir ļoti vienkārši - veidojam jaunu lapu "Moldāvija" un tās tekstā rakstām vienu vienīgu rindiņu #REDIRECT [[Moldova]]. Tam var lietot pogu . Lapu saglabājam, kā parasti. --ScAvenger 06:58, 8 martā, 2008 (UTC)
Plds. Turpmāk zināšu. --anonīms 07:06, 8 martā, 2008 (UTC)