Kategorijas diskusija:Baltkrievijas nacionālie simboli

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Likt valsts oficiālos simbolus pie kultūras neliekas visai pareizi. Simboli ir valsts atribūti - drīzāk politika. --  Kikos  Vārdi / Darbi  20:45, 25 jūnijā, 2008 (UTC)

Negribas piekrist, ka tā nav kultūra --Treisijs 20:54, 25 jūnijā, 2008 (UTC)
Kultūra tā arī (bišku) ir, bet politika stipri vairāk. --  Kikos  Vārdi / Darbi  06:39, 26 jūnijā, 2008 (UTC)
Kāds baltajai cielavai sakars ar politiku, kaut gan tā ir Latvijas nacionālais putns un līdz ar to nacionālais simbols. Tajā pašā laikā, ne jau politiķi lemj par nacionālajiem simboliem. Tā viennozīmīgi ir kultūra.--Treisijs 14:21, 1 jūlijā, 2008 (UTC)
Kāds baltajai cielavai sakars ar kultūru - tīrā bioloģija :) Politiķi vienmēr lemj par simboliem. Reizēm ņemot vērā tautas viedokli. Tā viennozīmīgi ir kategorija, kurai jāatrodas uzreiz zem valsts pamatkategorijas, nebraucot ne zem politikas, ne zem kultūras, ne zem bioloģijas vai mūzikas. Ja kas, liekam uz balsošanu. --  Kikos  Vārdi / Darbi  14:38, 1 jūlijā, 2008 (UTC)
Vienreiz jau izskanēja priekšlikums, ka vienu kategoriju var likt iekš vairākām kategorijām, t.i., šajā gadījumā gan pie Baltkrievijas, gan pie Baltkrievijas kultūras. Ja esi kategoriski pret, ka nacionālie simboli tiek likti pie kultūras, tad tiešām jāveido balsojums, jo citi lietotāji pašlaik neizsaka savas domas un pagaidām es palieku pie savām jau izteiktajām domām. --Treisijs 21:15, 1 jūlijā, 2008 (UTC)
Sorry, laikam tiku pārprasts. Neesmu pret likšanu arī zem kultūras (kaut gan domāju, ka pārāk sarežģīti), bet uzstāju, ka šai kategorijai jābūt pirmajā zarā zem valsts kategorijas. Šie tomēr ir valsts primārie atribūti. --  Kikos  Vārdi / Darbi  21:21, 1 jūlijā, 2008 (UTC)
Tātad, esam vienojušies (vismaz mēs), ka liekam valsts simbolus vismaz pie valsts un pārējās kategorijas skatamies pēc vajadzības (mana vajadzība, ka liekam pie kultūras :) ) --Treisijs 21:35, 1 jūlijā, 2008 (UTC)