Dalībnieka diskusija:Bergamonte

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Bergamonte. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Sk. atbildi. Nevajag uztraukties, viss te ir diskutējams un labojams :) Veiksmi darbā! --ScAvenger 18:53, 12 janvārī, 2011 (UTC)

Vēl drusku par to nelaimīgo sīkplikstiņu :) Raksta papildinājums acīmredzot tika ielikts viss gatavā veidā, pazaudējot iepriekšējos labojumus. It sevišķi infokastē tādēļ atkal ir sarkanas saites, tās būtu jāatjauno pareizā locījumā (nominatīvā). --ScAvenger 19:14, 12 janvārī, 2011 (UTC)

izmainīju uz nominatīvu, bet tomēr, vaskulāros augus neatzīst, un vēl šo to rāda sarkanu, kaut gan šī ir svaigākais klasifikācijas iedalījums, kāpēc tā?
Vienkārši sarkano rakstu vēl nav — mēs diemžēl neesam tā lielākā vikipēdija, mums pagaidām ir ap 32000 rakstu. Raksts Augi, cik var spriest, arī neataino svaigāko iedalījumu un gaida savu uzlabotāju. Starp citu, diskusijās komentāra beigās vajag nospiest paraksta pogu (sveiciena rāmī apakšā rakstīts, kuru). Citādi vēlāk nevar zināt, ko kurš teicis. --ScAvenger 19:26, 12 janvārī, 2011 (UTC)

paldies. --Bergamonte 19:28, 12 janvārī, 2011 (UTC) man te radās jautājums - kā iespējams pievienot failu wikimedia commons? lasīju lasīju tur tās zilās proklamācijas no sērijas - where is the work from? etc. un lidz galam nesapratu.

Pats galvenais — stingri jāievēro autortiesības, citādi fails ātri tiks izdzēsts. Turklāt failus jauni lietotāji var pievienot tikai, kad pagājušas 4 dienas kopš reģistrēšanās (tāda ir vispārēja kārtība, lai mazinātu ļaunprātības). Arī mūsu vikipēdijā var ielādēt brīvus failus — pēc 4 dienām pie rīkiem kreisajā pusē automātiski parādīsies komanda "Augšuplādēt failu" un augšupielādes lapā viss būs aprakstīts. --ScAvenger 19:54, 12 janvārī, 2011 (UTC)