Attēla diskusija:Latvija viki.PNG

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lieliska un vajadzīga karte, Roald, tomēr man ļoti iekrita acīs tie apzīmējumi, kas ir angliski. Varbūt ir vērts latviešu Vikipēdijā augšupielādēt šo pašu attēla versiju ar apzīmējumiem latviski (kā nekā šī tomēr ir latviešu Vikipēdija, turklāt attēls ir par Latviju un mūsējo (Tevis) veidots). Vikikrātuvē lai paliek angļu versija, protams. Ko saki - tas ir 2 minūšu darbs. :)--Riharcc 15:01, 7 maijā, 2009 (UTC)
Pilnīgi piekrītu! Tūliņ izlabošu. Angliski iesākumā bija tāpēc, ka ļoti daudzās vikipēdijās ir būtiskas kļūdas Latvijas reģionu kartēs, lieku ne tikai pie mums. Roalds 15:09, 7 maijā, 2009 (UTC)
Kurš var palīdzēt? Kas jādara, lai noņemtu "bot" ziņojumu par attēlu līdzību? Ir skaidri redzams, ka attēli nav vienādi un kopēti!Roalds 15:18, 7 maijā, 2009 (UTC)

Nevajag augšupielādēt Vikikrātuvē, bet caur latviešu Vikipēdiju. Pamaini arī kaut ko nosaukumā - vajadzētu izdoties. Vienkārši ieej latviešu vikipēdijā un kreisajā pusē zem "Meklēt" izvēlies "augšupielādēt failu".--Riharcc 15:25, 7 maijā, 2009 (UTC)