Attēla diskusija:Pythagorean proof.png

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Angļu Vikipēdijā ir viens vizuāls pierādījums Pitagora teorēmai, kas man patīk labāk (šķiet uzskatāmāks). Kā lai es to ielieku latviešu lapā?

Abi divi it kā ir iekš Commons un ir ar vienādiem nosaukumiem, bet rādās atšķirīgi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Pythagorean_proof.png
http://lv.wikipedia.org/wiki/Image:Pythagorean_proof.png

Tā image en vikipēdijā šķiet nemaz nav iekš commons, ja tā attēla lapā uziet uz linka, kas ved uz commons, nonāk uz otru attēlu. Lai to en vikipēdijas attēlu dabūtu lv vikipēdijā, viņu varētu downloadot (download), pārsaukt (rename) un uzlikt (upload) uz commons ar citu nosaukumu (vai arī lv vikipēdijā). -Yyy 18:59, 9 maijā, 2006 (UTC)
Imho, vienkāršāk ir paņemt kādu no tiem failiem, kas jau ir pieejami Commons kategorijā Pitagora teorēma. Piemēram, tam augstāk minētajam failam iz angļu Vikipēdijas jau ir viens atbilstošs un diezgan līdzīgs fails iekš Commons - Image:Pythagorasergänzung.png. Bet vispār tur ir arī daudz citu failu, kas man šķiet pietiekami intereanti kā P. teorēmas ilustrācija. --Jūzeris 19:25, 9 maijā, 2006 (UTC)
Paldies par atbildēm! Man tomēr tas zilais patika labāk par "Pythagorasergänzung" - nav lieka krāsu informācija un visi tie burti sarakstīti krustām šķērsām pāri bildei. Tāpēc augšupielādēju to zilo bildi Commons. --knakts 19:59, 9 maijā, 2006 (UTC)