Attēla diskusija:RIMI Hypermarket logo.jpg

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sit mani nost, bano, lamādari kā gribi, bet šis nav zemas izšķirtspējas logo (tāpat kā Super netto logo) - tie ir lieli un pietiekoši kvalitatīvi. --Krishjaanis 12:41, 8 oktobrī, 2009 (UTC)

Mums nav pagaidām strikti definēts, kas ir zema izšķirtspēja, bet kādā citā vikipēdijā savulaik bija uzskatīts, ka laba izšķirtspēja ir vektorformāta attēliem, kas nodrošina poligrāfisku kvalitāti. Bet iespējams, ka daļu logo tiešām vajadzēs likt mazākā izšķirtspējā, nevis vienkārši iekopēt vislabāko, kas pieejams organizācijas mājaslapā. --ScAvenger 12:54, 8 oktobrī, 2009 (UTC)
"Šos vizuālos materiālus Rimi Baltic piedāvā izmantošanai preses izdevumos, norādot atsauci uz informācijas avotu.". Ja kādam ir vēlme, tad varu palūgt no Rimi ofisa rakstisku atļauju izmantot šādas izšķirtspējas logo latviešu valodas Vikipēdijā. Manuprāt nebūtu labi, ja burta pēc attēli tiktu samazināti tīri samazināšanas pēc. Bet ja vairums lietotāju tomēr uzskata, ka ar to ir par maz un attēli ir jāsamazina, tad varu arī samazināt. --Digital1 [uzrunāt] 13:35, 8 oktobrī, 2009 (UTC)
Šo logo versiju kāds ļoļiks mierīgi var izmantot kaut kādiem mērķiem un neviens nepateiks, ka tas ir caur vikipēdiju iegūts~un nevis, teiksim, zagts no RIMI. En.wiki dažreiz tos logo pat īsti saprast nevar - tādā kvalitātē viņi tiek tur ielādēti. --~~