Attēla diskusija:Zpe.JPG

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Atkal nav skaidrības ar autortiesībām. Ja tas nav Tevis taisīts, un nav atļaujas brīvi izmantot, tad nedrīkst likt vikipedijā. --Dainis 18:42, 11 jūnijā, 2007 (UTC)

Ko darām ar tām Valsts Zemes Dienesta kartēm? Liekas, vienreiz jau tika diskutēts, ka to fragmentus nedrīkst izmantot Vikipēdijā. --ScAvenger 19:49, 31 jūlijā, 2007 (UTC)
Dzēšam. --Dainis 05:18, 1 augustā, 2007 (UTC)
Būtu labi nevis izdzēst pavisam (tad attiecīgais raksts izskatīsies pavisam slikti un šis fragments nav vienīgais), bet aizstāt ar kādu citu karti. GoogleMap te lāgā nederēs un nav arī īsti skaidrs, vai to drīkst, Jāņa Sētu noteikti nevar. Varbūt varētu vecās Mantinieka kartes (tās, kam 70 gadi pagājuši), bet tās jau vairs īsti neatbilst dabai. Man liekas, ka vienīgais (pagaidu) risinājums ar kartēm būtu PSRS Ģenerālštāba kartes, samierinoties ar krievu valodu. --ScAvenger 06:06, 1 augustā, 2007 (UTC)
Ir tāds projekts Open Street Map, kuras ir brīvas kartes, ko veido cilvēki, vācot datus no GPS un pievienojot papildus informāciju. Tur gan vairāk uzsvars uz ielām, nevis veģetāciju/augstima izmaiņām. --Papuass 08:39, 1 augustā, 2007 (UTC)
Projekts vispār interesants, bet attiecībā uz Latvijas purviem pilnīgi nederīgs, jo topogrāfijas tur nav nekādas :-) Tātad, ja neviens neiebilst un neiesaka neko citu, es nomainīšu tos VZD karšu fragmentus ar krievu militāristu kartēm, vēlāk varēs ielikt ko labāku.
Vēl viens variants - pielietot Wikimapia. Šķiet, ka GoogleMap licence neļauj griezt ārā gabalus un likt Vikipēdijā (kaut gan šeit es tā atļāvos izdarīt; varbūt nāksies izdzēst). Taču var atzīmēt vajadzīgo objektu (pie viena papildinot Vikimapiju) un ielikt saiti, piemēram, Rīga. Tas gan der tikai apgabaliem ar pietiekami labu izšķirtspēju. --ScAvenger 19:43, 3 augustā, 2007 (UTC)