Dalībnieces diskusija:Ilonadubra

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Ilonadubra. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 21:34, 22 februārī, 2010 (UTC)

Lūgums neņemt nost uzlabošanas veidni, kamēr raksts nav pārtaisīts atbilstoši Vikipēdijas standartiem. Šādā redakcijā raksts nekam neder, jo nav saprotams, par ko tas īsti ir. Pirmkārt nosaukums: "Konkurences priekšrocības". Kādas konkurences? Bizness? Sports? Darvinisms? Priekšrocības attiecībā pret ko? Kāda ir alternatīva? Ja raksts nevar sākties ar teikumu "Konkurences priekšrocības ir tas un tas un tas...", tad raksta subjekts nav pareizi noformulēts. Palasiet, lūdzu, rakstus par līdzīgu tematiku un centieties pielāgoties. Veiksmi vikidarbā! --Kikos 08:30, 28 februārī, 2010 (UTC)

Kategorijas nevar atdalīt ar komatiem, tās jāveido katra atsevišķi. Savukārt attēliem jābūt vai nu ielādētiem mūsu Vikipēdijā, vai jāatrodas Vikikrātuvē. Jāievēro, ka nedrīkst ielādēt ar autortiesībām aizsargātus materiālus. --ScAvenger 10:03, 28 februārī, 2010 (UTC)

Tālmācība[labot pirmkodu]

Ar ko atšķiras Tālmācība no Tālmācības izglītības? Ja atšķirība ir vienīgi interpretācijā, tad raksti ir jāapvieno. Un lūdzu neignorējiet aizrādījumus, arī iesaistīšanās diskusijās ir labais tonis. Savādāk sāk likties, ka jums ir uzdots kursa darbs - ierakstīt par kaut ko Vikipēdijā. Paldies. --Kikos 12:10, 28 februārī, 2010 (UTC)

Jā, rakstus Tālmācība un Tālmācības izglītība ir jāapvieno. --Ilonadubra 07:35, 2 martā, 2010 (UTC)

Attēlus nedrīkst tā vienkārši skenēt no grāmatām un likt Vikipēdijā, jo tas ir autortiesību pārkāpums. Labāk veidot savus attēlus, pamatojoties uz tiem materiāliem. --ScAvenger 22:04, 28 februārī, 2010 (UTC)

Es neskenēju attēlus no grāmatām, bet veidoju tos vispīrms Wordā-pdf-paint-save pati--Ilonadubra 07:36, 2 martā, 2010 (UTC)

Pārbaudīt nevaru, ticēšu uz vārda. Tādā gadījumā attēlu lapās jāieliek {{self}}, jo attēli bez autortiesību tagiem Vikipēdijā nedrīkst būt. JPG šajā gadījumā ir ļoti nepiemērots formāts - ja tie ir Word ekrānšāviņi, labāk saglabāt GIF formātā. --ScAvenger 05:17, 1 martā, 2010 (UTC)

Man šķiet tām bildēm drīzāk jāliek {{Trivial}} (ja nemaldos saskaņā ar autortiesību likumu matemātiskas formulas nav aizsargājamas) ~~Xil (saruna) 08:50, 2 martā, 2010 (UTC)