Dalībnieks:Kristaps11998866/Smilšu kaste

Vikipēdijas lapa

Rūdolfs Kugrēns[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Rūdolfs Kugrēns
Personīgā informācija
Dzimis 1991. gada 9. augustā
Rīga, Latvija
Dzīves vieta Rīga
Pilsonība Latviešu
Nodarbošanās komiķis, TV raidījumu vadītājs, podkāstu vadītājs

Rūdolfs Kugrēns ir Latvijā dzimis komiķis un TV raidījumu vadītājs, kā arī viens no podkāsta "Paga Ko?" veidotājiem.

Komiķa karjera[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Kugrēns savu "stand-up" komiķa karjeru sāka 2014. gadā ar stāvizrādi "Ikdieņi" uzstājoties dažādos bāros un klubos dzimtajā Rīgā. 2015. gada martā sekoja pirmā profesionālā izrāde "VS" un tā paša gada novembrī izrāde "Fiasko". 2016 gada nogalē izrāde ar nosaukumu "NēNuJā". Tās nosaukums radies no populāras frāzes latviešu vidū. 2017. gada novembrī izrāde - "Prieks" un 2018. gada 16. decembrī ar pirmizrādi "Splendid palace" debitēja stāvizrāde "Plezīrs".

TV karjera[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Īslaicīgi parādījies dažādos interneta televīziju un televīziju projektos - tā piemēram vadīja Latvijā populārā totalizatora Betsafe.lv spēli "Gols, uj štanga" 2018. gada pasaules kausa futbola laikā un filmējies arī vienā epizodē Latvijas seriālā "Svešā seja", par atpazīstamāko projektu televīzijā uzskatāms raidījuma "Ūdenszeļļi" vadīšana - iknedēļas apskats par NBA un citiem basketbola notikumiem, kas vērojams gan Bestforsport.tv kanāla, gan sociālā tīkla "Facebook" tiešraidē. Kugrēns vadījis arī Latvijas "Ekstra faktoru" - populārā šova "X Faktors" pavadošo raidījumu.

Personīgā dzīve[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Rūdolfs Kugrēns ir dzimis 1991. gada 9. augustā Rīgā. Jaunākais no trīs bērniem ģimenē, Rūdolfa bērnība pagāja Rīgā un vasaras mēnešos vecmāmiņas lauku mājā pie Viešūra ezera netālu no Gaiziņkalna. Absolvējis Rīgas Valsts vācu ģimnāziju, Rūdolfs bez dzimtās latviešu pārvalda arī angļu un vācu valodas. Kā galvenie hobiji jāmin basketbols un arī amerikāņu futbols. Šobrīd Rūdolfs ir amatieru basketbola komandas BK "Rimša" kapteinis un arī amerikāņu futbola "Riga Lions" spēlētājs. Kugrēns ir viens no amerikāņu futbola pamatlicējiem Latvijā piedaloties pirmās komandas "Mad Dogs" izveidē.