Attēla diskusija:Lāčplēsis un Šņukurs ringā.jpg

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Varbūt var nogriezt labo malu, lai nebūtu reklāmas. --Edis (diskusija) 09:28, 21 novembrī, 2012 (UTC)

Vai šis tiešām ir attēla augšuplādētāja īpašums? Tas nav kadrs no filmas? --Kikos (diskusija) 09:54, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Man tā kā būtībā attiecībā uz šo rakstu ir vienalga, bet vispārējā gadījumā kadrus no filmas liekam kā {{ekrānuzņēmums}}.
P.S. attiecībā uz Attēls:Pēdējais Lāčplēsis.jpeg — da labi, mums liela daļa logo, albumu/singlu vāki nav zemas izšķitspējas. Pats attēls ir ok. --FRK (diskusija/devums) 11:32, 21 novembrī, 2012 (UTC)

Kur pazūd bildes?[labot pirmkodu]

Cienītie, kāpēc ir izdzēstas manis ievietotās bildes? Jā, tie ir filmas publicitātes foto un es - filmas producents - esmu to tiesību īpašnieks.—Šo komentāru pievienoja Briesmas (diskusijadevums).

Nepaspēju aplūkot, kas tās bija par bildēm, bet, ja piekrītat savu autortiesību uz konkrētajiem attēliem mantisko daļu nodot brīvā sabiedrības rīcībā, tad tās var atjaunot. Respektīvi, attēli jāpublicē zem Creative Commons Attribution Share Alike licences. Kā to praktiski izdarīt, mēs paskaidrosim. --ScAvenger (diskusija) 12:53, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Filmas producents nav Lietotājs:Briesmas. Jums (kā lietotājam Briesmas) ir jāatrod avots, kur šie materiāli ir publicēti zem Vikipēdijai atbilstošas licences. Turklāt, ja Jūs tiešām esat filmas producents, tad rakstā ir spilgts interešu konflikts — raksts uzskatāms par reklāmu un dzēšams. --Kikos (diskusija) 12:56, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Da ko jūs čakarējaties. Ar ko šis attēls, ja vien tas ir kadrs no filmas (nevis no filmas uzņemšanas laukuma), atšķiras, piemēram, no šī te (kadrs no dziesmas videoklipa). Un par filmas plakātu — šajā kategorijā taču pa pilnam viņu. Cita lieta, ka attēliem jābūt zemas izšķirtspējas — nu apmēram šādiem (300 × 500 pikseļi apmēram). Un abus attēlus var droši likt ar {{copyr}} veidni.
P.S. ScAvenger — Tev kā adminam jau ir visas iespējas apskatīt dzēstos attēlus arī (attēla lapā augšā "Apskatīt vai atjaunot dzēstās versijas?" un tur lapas apakšā pie faila hronoloģijas). --FRK (diskusija/devums) 14:08, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Uz apskatīšanas komandu man nekas nenotiek, bet atjaunot visu, lai apskatītu to, ko tāpat puslīdz stādos priekšā, nav vērts. Kas attiecas uz aizsargātajiem failiem, tad tos var lietot tad, ja nav reālas iespējas dabūt brīvus attēlus. Šeit tagad tāda teorētiska iespēja ir (nav jau visa filma vai visa mājaslapa jānodod brīvā lietošanā), atšķirībā, no, teiksim, iepriekš minētā Džordža Lūkasa, kuru nebūtu lielas jēgas lūgt dažus "Zvaigžņu karu" kadrus piešķirt latviešu Vikipēdijai zem CC licences. Un, protams, reklamēšanās un interešu konflikta aspekts arī nav jāaizmirst. --ScAvenger (diskusija) 14:32, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Šādi vajadzētu iet. --FRK (diskusija/devums) 14:40, 21 novembrī, 2012 (UTC)
Tur es neiedomājos pabakstīt :) kaut kā neloģiski tomēr. --ScAvenger (diskusija) 15:00, 21 novembrī, 2012 (UTC)