Attēla diskusija:Limbažu novads COA.png

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Hei, Kikos, mūsu {{6.2 pants}} tiešām atbilst CC licencei? --FRK (diskusija) 13:23, 10 jūnijā, 2015 (EEST)

VVZ vai tieši CC, bet par līdzvērtīgu vienmēr uzskatīts. --Kikos (diskusija) 13:42, 10 jūnijā, 2015 (EEST)
Nu pag, vai tad Tu — Kikos — esi attēla autortiesību īpašnieks, kā esi norādījis licencē? Varbūt tomēr nevajag muļķoties un likt PD-LV-exempt? --FRK (diskusija) 13:50, 10 jūnijā, 2015 (EEST)
Šo konkrēto bildi es zīmēju vektoros pats pēc ļoti sliktas kvalitātes rastra (pēc tam no jauna norastrēts). Tā kā ŠĪS konkrētās ģerboņa vizuālās versijas autors tiešām esmu es. :) --Kikos (diskusija) 14:04, 10 jūnijā, 2015 (EEST)
Tad atvainojos par šo konkrēto uzbraucienu :) P.S. kāpēc neliec svg? --FRK (diskusija) 14:11, 10 jūnijā, 2015 (EEST)

Nē, man tomēr neliekas pareizi. PD tomēr nav gluži tas pats, kas CC. Un Tu taču neesi autortiesību īpašnieks Limbažu novada ģerboņa attēlam (kā tādam). Un... redzot defaulta aut.licenci tādam failam, kas nav tāds 100% drošs, ka nav pārkāptas autortiesības, tā vien niez nagi spiest uz pogas "Report copyright violation" :) Ko saka ScAvenger? --FRK (diskusija) 02:38, 11 jūnijā, 2015 (EEST)

Pārzīmētājs nekādā gadījumā nav autors. Man ļoti nepatīk Ģerboņu likuma 8. panta 3. daļa — Ģerboņus kā ilustratīvu vai izziņas materiālu bez ģerboņa īpašnieka atļaujas drīkst izmantot enciklopēdijās un mācību līdzekļos, kā arī citos zinātniska un uzziņu rakstura izdevumos, kas noteikti nenosaka pilnīgi brīvu izmantošanu. Salīdzinām ar Autortiesību likuma 6.2 pantu — Autortiesības neaizsargā... valsts apstiprinātos, kā arī starptautiski atzītos oficiālos simbolus un zīmes (karogus, ģerboņus, himnas, apbalvojumus), kuru lietošanu nosaka atsevišķi normatīvie akti. Ja skaitās, ka novadu ģerboņus apstiprinājusi valsts, tad jau viss OK, tikai tā vai tā nevar likt CC licenci, bet gan PD-LV-exempt. --ScAvenger (diskusija) 05:10, 11 jūnijā, 2015 (EEST)
Mēs laikam visu laiku putrojamies attiecībā uz autortiesībām attēlam un attēla subjektam. Ar ko atšķirsies licences šiem diviem attēliem? Viens ir manis fotografēts, otrs - pārzīmēts datorā. --Kikos (diskusija) 08:44, 11 jūnijā, 2015 (EEST)