Dalībnieka diskusija:159.148.200.43

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Driver Parallel Lines ir spēle, kuru 2007. gadā izveidoja Ubisoft. Tā ir pilna ar fizikas likumiem un tai ir laba 3D grafika. Fizikas likumi - mati plīvo skrienot, stipri ietriecoties ar auto sienā zūd dzīvības. Tie ir tikai daži labi fizikas likumi. Daudziem tas varbūt nerūp, vai nepatīk, bet kas grib spēlēt spēli tuvāk pie īstas dzīves, tad šī spēle ir domāta tieši jums.

Spēles process[labot pirmkodu]

Galvenais varonis var šaut, staigāt, tupties un darīt daudz citu lietu. Tiem kam patīk šaudīties, spēle piedāvā šaut no auto ar jebkuru ieroci (kaut vai ar granātmetēju).

Policistus var dabūt ja:[labot pirmkodu]

Pārbrauc pāri sarkanajam, braucot agresīvi (sitot citus auto, braukt pa trotuāru), šaudoties, braucot ar lielu ātrumu, un citi.

Pilsēta[labot pirmkodu]

Šī pilsēta kas bāzēta uz Ņujorku tā pat arī sauc. Arī rajoni ir nosaukti īstajos vārdos (Bronx, Brooklyn, Manhattan, New Jersey, Harlem un citi). No paša sākuma, pa pilsētu, var brīvi pārvietoties. Katrs var braukāties, pa pilsētu, bet ja ne tad pilda misijas.

Pašā sākumā ar draugu, tev ir jāaizbēg no policijas, bet ja neiznāk, tad jāsāk no jauna. Otrajā misijā jāuztaisa vāģis, un jāsasniedz norādītais ātrums. Starp citu šeit, (ko nevarētu teikt par GTA) ir spidometrs. Trešajā misijā ir jāšauj, pa mucām, un pilnīgi nesaprotami jāšauj pa mašīnu.

Kas nav?[labot pirmkodu]

Šeit nevar strādāt par policistu, ugunsdzēsēju un ārstu, jeb nav Side line misijas. Tas ir ļoti bēdīgi. Arī sacīkšu, te nav.

Tev ir garāžas trīs vietās. Tu savāc no ielas mašīnu, aizved uz tuvāko garāžu, kur to vari uztūningot, (ja tev ir nauda). Naudu var dabūt pildot misijas. Šajā spēlē var taisīt jebkādu vāģi, (kaut, vai tanku).

Ko nevar izdarīt?[labot pirmkodu]

Šajā spēlē varonis, nevar lēkt, un peldēt. Kad viņš ielec, viņu uzreiz noliek blakus ūdenim. Ja tu brauc ar mašīnu, tad tā paliks ūdenī, bet cilvēciņš izkāps.

--159.148.200.43 06:24, 12 aprīlī, 2008 (UTC)HARDIJS