Dalībnieka diskusija:Asne

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Asne. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 20:51, 6 janvārī, 2010 (UTC)

Sveika, man ir zināmas aizdomas, ka tu pirms reǧistrēšanās uzrakstīji pāris rakstus, izejot no tā - lūdzu mēǧini rakstīt tā, lai saprot arī mirstīgie, nav nekas slikts, ka tiek lietoti specifiski termini, bet tomēr ir jārēķinās ar to, ka Vikipēdija ir paredzēta plašam lasītāju lokam - vai nu aizpildi sarkanās saites vai pāris vārdos paskaidro rakstā, kas tas ir. Un par kaut kā analīzi vai sastāvdaļām parasti neraksta atsevišķu rakstu, bet paplašina rakstu par pamatjēdzienu. Jebkurā gadījumā - izskatās, ka tev vietējais rakstu stils kļuvis skaidrāks, tāpēc būtu labi, ja tu pēc kāda laika mēǧinātu pieslīpēt pirmos rakstus. Veiksmi darbā! ~~Xil (saruna) 00:04, 10 janvārī, 2010 (UTC)

Nav jau tik traki - priekš mirstīgajiem ir raksta sākumā definēts Reimatiska polimialģija ir hroniska, epizodiska lielo artēriju iekaisuma slimība un tālāk jau katrs pats var izlemt, lasīt, vai nelasīt :) Jā, sarkano saišu ir daudz, bet medicīna mums vispār vēl ir gandrīz nearts lauks un visu uzreiz nevar (ja nu vienīgi sākt ar pamatjēdzieniem un specifiskām kaitēm pēc tam - taču Vikipēdijā katrs tēmas izvēlas pats). --ScAvenger 07:58, 10 janvārī, 2010 (UTC)

Nu es jau neteicu, ka ir traki, nevajag domāt, ka ja ko saka ir traǧēdija, es tikai iesaku pie tā piedomāt, jo visā visumā izskatās cerīgi ~~Xil (saruna) 11:32, 10 janvārī, 2010 (UTC)
Ja mirstīgie nesaprot - tad ir traki :) Protams, kopumā ir gana labi - jūt profesionāļa roku (tas attiecas arī uz lietotāja sākotnējo devumu zem IP). --ScAvenger 16:31, 10 janvārī, 2010 (UTC)
Labi, nestrīdēsimies te - vienkārši, lūdzu, padomā, ka tu neraksti citiem mediķiem ~~Xil (saruna) 17:48, 10 janvārī, 2010 (UTC)