Dalībnieka diskusija:Bricite

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Bricite. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 14:33, 15 jūnijā, 2010 (UTC)

Baloža foto[labot pirmkodu]

Paskaidrojiet lūdzu savas manipulācijas ar fotogrāfijas avotu! --Kikos 08:12, 17 jūnijā, 2010 (UTC)

Labdien! Vēršu jūsu uzmanību uz to, ka Vikipēdija darbojās pēc Creative commons licences. Tādēļ jebkuram attēlam, kuru jūsu augšuplādējat, kā arī jebkurai informācijai, kuru jūs ievietojat šeit, ir jāatbilst šīs licences noteikumiem. Vienkāršāk runājot, jebkura informācija (arī attēli), kura ir aizsargāta ar autortiesībām un tās izplatīšana nav atļauta bez autortiesību turētāja atļaujas, nedrīkst tikt šeit ievietota, ja vien jūs neesat ieguvusi šādu atļauju sarakstes vai kādā citā ceļā, bet tad jums ir šeit, vikipēdijā, tā jāuzrāda. Tāpēc visdrīzāk jūsu augšuplādētais attēls no laikraksta "Jurista Vārds" tiks dzēsts. Iesaku iepazīsties ar vikipēdijas lietošanas pamācību vai arī lūgt paskaidrot šeit pat, ja kas nav skaidrs šī resursa lietošanā/rediģēšanā. --Zemgalietis 22:54, 10 augustā, 2010 (UTC)
Attēls izdzēsts, jo izmantots bez atļaujas. --ScAvenger 02:49, 15 augustā, 2010 (UTC)
Attēls:UR-P-18 (Large).jpg arī acīmredzot būs jādzēš, jo nav atļaujas tā brīvai izmantošanai. --ScAvenger 12:32, 24 augustā, 2010 (UTC)
Ko nozīmē - autors Uzņēmumu reģistrs? Kas ir fotogrāfs, kam pieder autortiesības, vai ir atļauja brīvai, tai skaitā komerciālai, izmantošanai? --ScAvenger 12:36, 24 augustā, 2010 (UTC)