Dalībnieka diskusija:Felikssmusic

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Felikssmusic. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 09:36, 12 februārī, 2010 (UTC)

Ja ātri netiks norādīta izcelsme un autortiesību statuss šim attēlam, tas tiks dzēsts. --ScAvenger 18:00, 7 augustā, 2011 (UTC)

Priekš kam jāielādē dublējoši faili, ko nekur neizmanto? Izdevniecības logo var iet ar licenci {{aizsargāts logo}}, bet vajag arī izcelsmi, piemēram, mājaslapu, no kurienes tas ņemts. Tiešām ir tik grūti pārlasīt augšupielādes lapā teikto? --ScAvenger 18:30, 7 augustā, 2011 (UTC)

Izliksimies par beigtu vai kā? Prakse rāda, ka tas nelīdz. Vismaz atbildēt varējāt. Starp citu, lietotāja lapa nav paredzēta rakstu veidošanai. Ja negribat rakstu likt enciklopēdijā uzreiz, strādājiet savā smilšu kastē (jānospiež sarkanā saite). Veiksmi darbā! --ScAvenger 18:48, 7 augustā, 2011 (UTC)

Pārvietoju rakstu par "Izdevniecība JFK" uz Jūsu smilšu kasti (kā jau kolēģis minēja, tad lietotāja lapas nav paredzētas šim mērķim).--FRK (runas/darbi) 10:39, 8 augustā, 2011 (UTC)
Attēlus bez licencēm nācās izdzēst. Tos iespējams atjaunot, ja tiks sniegta nepieciešamā informācija. --ScAvenger 17:24, 8 augustā, 2011 (UTC)
Arī rakstā Melnā Princese ievietotais attēls tika dzēsts. Netērējiet lieki savu un mūsu laiku, ja nevēlaties norādīt pieprasīto informāciju un ielādēt brīvus attēlus. --ScAvenger 13:41, 9 augustā, 2011 (UTC)

Diemžēl Fēliksa Ķiģeļa attēlu nācās dzēst atkārtoti. Vikipēdijā ir pilnīgi nepieļaujami ievietot šādus ar autortiesībām aizsargātus attēlus un vēl raksta tekstā palikt © zīmi apakšā. Šeit ir BRĪVĀ enciklopēdija un tās materiāliem jābūt brīvi izmantojamiem. Augšupielādes lapā sīki aprakstīts, kas un kā. Uz dzīva cilvēka foto nevar attiecināt godprātīgas lietošanas prasības. --ScAvenger 19:01, 12 augustā, 2011 (UTC)

Fēlikss Ķiģelis[labot pirmkodu]