Dalībnieka diskusija:Guntisklive

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es, esmu šokēts par to ka vikipēdija izdzēšot manu lapu par kristietismu patvaļīgi pāradresē to uz kristietibu, it kā tas būtu viens un tas pats. Jo par kristietību te ir teikts pareizi,ka tā ir monoteiska ticības kustība, bet kristietisms ir politeiska religija, ko pat publiski atzina god.kardināls Pujats, sakot ka tiem ir jaunavas Marijas kults un citi un kas no tā? Pie kā es varētu griesties ar šādu iebildumu?

Varbūt noticis pārpratums. Varbūt kāds nesaprata problēmas būtību. Vai Jūs, lūdzu, nevarētu paskaidrot precīzāk, jebkura lieta ir labojama? Tātad Jūs apgalvojat, ka eksistē divas dažādas lietas - kristietība un kristietisms? --Feens 19:48, 17 oktobrī, 2007 (UTC)
Ja "lapa" par kristietismu būtu saturējusi vairāk nekā pusotru teikumu, tad tagad būtu vairāk par ko diskutēt :) Man personīgi visu laiku likās, ka kristietisms un kristietība ir sinonīmi. Vismaz atsauci uz to Pujata izteikumu jau nu derēja pielikt. --ScAvenger 20:17, 17 oktobrī, 2007 (UTC)
Atvaino, bet tavu lapu neviens nav izdzēsis - tu to caur raksta hronoloģiju vari dabūt atpakaļ. Cilvēki ne vienmēr pārbauda vai tas par ko viņi raksta jau nav aprakstīts zem kāda cita nosaukuma, tādos gadījumos lapas sapludina vai izveido pāradresāciju. Tu savā rakstā nebiji norādījis neko no tā par ko stāsti šeit, bet tas kas bija teikts rakstā daudz neatšķīrās no tā ko varētu teikt par kristietību, tāpēc arī tā tika noturēta par vēl vienu rakstu par tēmu kas jau ir apskatīta citur. Xil...sist! 20:49, 17 oktobrī, 2007 (UTC)