Dalībnieka diskusija:Kasparsb

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ļoti lūdzu šeit neieviest neauglīgo un kotrproduktīvo diskusiju par filozofiju/filosofiju! Lai katrs raksts paliek ar tādu vārda formu, kādu izvēlējies pirmais autors. --Feens 07:43, 29 septembrī, 2007 (UTC)

Nemaz nevēlos šādu diskusiju uzsākt. Studēju filozofiju un zinu, ka latviešu valodā nav viens vai otrs variants pareizāks vai nepareizāks. "Filozofija" - kā ģermāņu tradīcija, "filosofija" - kā romāņu un slāvu tradīcija. Tāpēc arī var gadīties, ka cilvēks meklē ar "s", neatrod, un atmet ar roku. Un tāpēc būtu nepieciešams izlikt redirect saites. Diskusija par "filosofija" pareizrakstību nav nepieciešama un būtu pilnīgi nevajadzīga. --Kasparsb 08:08, 29 septembrī, 2007 (UTC)

Nu tad labi, pārpratu. Ik pa laikam mums te visādi ortodoksāļi, (ne tikai -sof- / -zof- lauciņā) nodarbojas ar niekiem. :) --Feens 09:40, 29 septembrī, 2007 (UTC)

Starp citu, laipni lūdzam vikipēdijā! Filozofa mums mazliet pietrūka. :) Pats rakstu biogrāfijas un pie filozofiem un tamlīdzīgiem darboņiem izvairos rakstīt par teorētiskajiem uzskatiem. Piemēram, esmu uzrakstījis par Vitgenšteinu, Šopenhaueru (kāds cits pierakstīja par filozofiskajiem uzskatiem), Ādleru u. c. Mums sanāktu laba sadarbība, ja Tu pierakstītu klāt par personas teorētiskajiem uzskatiem, protams, arī izlabojot manas kļūdas. :) --Feens 09:50, 29 septembrī, 2007 (UTC)

Ar prieku:) Darīšu, kas būs manos spēkos un kompetencē. Protams, arī, cik atļaus laiks. Domājams, varēsim sadarboties! --Kasparsb 20:16, 29 septembrī, 2007 (UTC)