Dalībnieka diskusija:Lance~lvwiki

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiks Lance. Esi sveicināts latviešu valodas vikipēdijā.

  • Neskaidrību gadījumā ir pieejama lietošanas pamācība, kurā ir atbildes uz aktuālākajiem jautājumiem, kas rodas darba procesā.
  • Pārējos jautājumus ir iespējams uzdot visiem vikipēdijas lietotājiem kopienas portālā vai katram atsevišķam

lietotājam personīgajā diskusiju lapā. --Digital1 12:40, 3 aprīlī, 2008 (UTC)

Sveiki, Vikipēdijā ir pieņemts, ka rakstiem ir jābūt garākiem par pāris teikumiem, turklāt ir pietiekamis skaidri jānorāda ar ko attiecīgais cilvēks, organizācija vai jebkas cits, par ko tu raksti, ir ievērojams (ir pieņemts, ka rakstiem jābūt par sabiedrību vispār interesējošām tēmām, ja raksts nepaskaidro pat tik daudz kāpēc kādam bez autora tas varētu interesēt, tas tiek dzēsts). Ievēroju, ka tu pieļauj nelielu kļūdu ievietojot vikisaites - raksta nosaukumu, uz kuru liek saiti, raksta nominatīvā, jo saite locījumā tiek uztverta kā saite uz citu (neesošu) rakstu, ja vajadzīgs locījums liek | un raksta raksta nosaukumu vēlreiz, bet locījumā (piemēram, [[Nosaukums|Nosaukuma]]). ~~Xil * 16:23, 3 aprīlī, 2008 (UTC)
Tautas intereses aktīvi aizsarga cilvēktiesību speciāliste ar pseidonimu "Madam Broškina", kurai ir ļoti liela ietekme ES cilvēktiesību komisijā. Pret viņas aktivitātēm bija noskaņots portāls DELFI, kas aizliedza anonīmās žurnalistes rakstu publicēšanu. Šim Jūsu tekstam ir virkne trūkumu. "Tautas intereses" cilvēki saprot dažādi - Vikipēdijā jāraksta neitrāli, vienkārši paziņojot, par ko X vai Y iestājas. "cilvēktiesību speciāliste ar pseidonimu "Madam Broškina"" - visai apšaubāmi - speciāliste, kas zināma ar pseidonīmu vien? "ES cilvēktiesību komisijā" - iestādes ar tieši šādu nosaukumu nav. "aizliedza anonīmās žurnalistes rakstu publicēšanu" - daudz ko jau nepublicē, jāsniedz atsauce uz aizliegfumu.
Jūs sniedzāt atsauci veidā J.Volkova,Vai nav laiks atmodai?, bet tā nav pietiekama. Vajag vismaz norādīt, kur un kad šis raksts ir publicēts, vai saiti internetā, lai lasītāji spētu pārbaudīt, vai šāds raksts pastāv un novērtēt, cik tas ir ticams. Esmu spiests secināt, ka, ja šie trūkumi netiks saprātīgā laikā novērsti, nāksies Jūsu pievienoto tekstu dzēst.Aleksandrs Kuzmins 21:19, 3 aprīlī, 2008 (UTC)

Jūsu konts taps pārsaukts[labot pirmkodu]

05:19, 18 martā, 2015 (EET)

12:33, 19 aprīlī, 2015 (EEST)