Dalībnieka diskusija:Platformalv

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Platformalv. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 07:05, 29 aprīlī, 2010 (UTC)

Platforma records[labot pirmkodu]

Atcēlu Tavas izmaiņas. Neenciklopēdisks stils un reklāma. --Kikos 07:27, 29 aprīlī, 2010 (UTC)

Lūgums pieturēties pie enciklopēdiska stila. Pretējā gadījumā raksts tiks aizsargāts. --Kikos 07:33, 29 aprīlī, 2010 (UTC)

Ja nepieciešams Platforma Records pārdēvēt par Platforma.lv, nepieciešama atsauce un autoritatīvu avotu. Mājaslapā ātrumā neko neatradu. --Kikos 07:45, 29 aprīlī, 2010 (UTC)

4.rindkopa http://www.platforma.lv/about/ Nezinu, kas veidoja pašreizējo Wikipedia saturu par Platforma Records, bet šāds raksts nav pieļaujams. Ja pašam uzņēmumam nav iespējams to izlabot, tad labāk to dzēst laukā, nekā stāv nekvalitatīvs un neprecīzs saturs. --Platformalv 07:51, 29 aprīlī, 2010 (UTC)
Lūdzu labojiet, tikai jāpieturas pie enciklopēdiskā stila. Rakstā ir jāapraksta uzņēmums, nevis portāls. Ja Platforma vairs nenodarbojas ar ierakstu biznesu, tas jānorāda (kopš kura gada, ar atsauci), jānorāda tagadējais uzņēmējdarbības formāts. Nekādā gadījumā nedrīkst būt reklāmiskas frāzes. --Kikos 07:57, 29 aprīlī, 2010 (UTC)
Bet kaa tad ar Wikipedia rakstiem par MySpace, YouTube, iTunes, iLike, Last.fm ? Uzņēmums = portāls. Uzņēmējdarbības formāts ir tāds, kādu to pašlaik aprakstīju. Var to arī formulēt kā mūzikas lejupielādes serviss un interneta radio. Vai tā būs pieņemami? Atsauce uz izmaiņām mūsu darbībā šeit --Platformalv 08:08, 29 aprīlī, 2010 (UTC)
Protams, ka var (un vajag). Un atsauces jāiekļauj raksta tekstā. Varbūt ir vērts izveidot sadaļu "Vēsture", kur aprakstīt kas, kad, ko dibinājis un kas par ko mainījies. Uzņēmums ar pietiekoši bagātu vēsturi un atpazīstamību - jāizskaidro lasītājam. --Kikos 08:15, 29 aprīlī, 2010 (UTC)