Dalībnieka diskusija:Revolucija!

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Cīņai sveiks![labot pirmkodu]

Labdien! Mans lietotājvārds ir "Revolucija!". Jau vairāk kā gadu mani uztrauc vikipēdijā notiekošais un es zinu, ka daudzus tās pastāvīgos lietotājus tas arī uztrauc. Lai novērstu visas šīs nejaucības man ir radies plāns "Zibenskarš"! Laiks rīkoties pilsoņi! Vairs nekādas apspiestības un brīvdomības no administratoru puses!

Sen zināms fakts ir tas, ka daļa administratoru ir izveidojuši koalīciju, kur kaļ savus neģēlīgos plānus kā paverdzināt parastos lietotājus. Pēc iespējamās revolūcijas un "Zibenskara" kustības uzvaras pie kaujas staba varētu tikt pielikti Lietotājs:Kikos, Lietotājs:Papuass, Lietotājs:Digital1 kā arī citi subjekti, kas ir izdarījuši sīkākus noziegumus pret vārda brīvību un personas goda neaizskaramību.

Kustības "Zibenskarš" mērķi:

  • pēc iespējas īsākā laikā konsolidēt pārējos lietotājus virtuālai cīņai,
  • pēc pašreizējās varas elites gāšanas nodibināt jaunu, sekmīgu, daudz demokrātiskāku režīmu,

Jaunā režīma funkcijas:

  • izveidot radošu, rezultatīvu darba vidi, kurā būtu pieļaujama zināma brīvdomība un anarhija, kas sekmētu vikipēdijas rakstu kvalitātes celšanu, un piesaistītu jaunus lietotājus, šāda darba vide būtu daudz draudzīgāka un vikipēdija neizskatītos pēc birokrātiskas mēslu bedres,
  • veikt aktīvu latviešu vikipēdijas propagandu ārpus vikipēdijas.

Šie uzskaitījumi tiks papildināti un precizēti laika gaitā!

Lūgums pieteikties "Zibenskara" kustības biedrus manā diskusiju lapā. Zinu, ka varu rēķināties ar Lietotājs:ScAvenger atbalstu, bet ļoti vēlams būtu arī citu vikipēdijas agresiju izraisošo administratoru upuru dalība, tai skaitā Lietotājs:Treisijs, Lietotājs:Varg, Lietotājs:Krishjaanis, Lietotājs:Zemgalietis, Lietotājs:Baisulis, Lietotājs:Edgars2007, Lietotājs:Dark Eagle. Protams, šo uzskaitījumu var turpināt gandrīz bezgalīgi, tāpēc laipni aicināts piebiedroties ikviens cietušais. Laiks mainīt vikipēdiju un tieši mēs, parastie lietotāji, to varam izdarīt!