Dalībnieka diskusija:Vadz020233

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Laipni lūdzam Vikipēdijā un paldies par ieguldījumu! Diemžēl Vikipēdijā nedrīkst pievienot materiālu, kas ir aizsargāts ar autortiesībām, respektīvi, vairāku Jūsu rakstu informācija ir pilnībā pārkopēta no http://www.termini.lv . Būtu ieteicams rakstot tekstu to pārstāstīt saviem vārdiem, vai arī tulkot no citām valodām. -- Mrom 06:30, 13 janvārī, 2008 (UTC)

Tāpat arī ielādētā attēla izcelsme jāpaskaidro (ja tas ir paša zīmēts, tas arī ir jānorāda). Veiksmi darbā! --ScAvenger 07:26, 13 janvārī, 2008 (UTC)
Tīri akadēmiska interese: no kurienes god. kolēģis Mrom guvis informāciju, ka http://www.termini.lv ievietotā informācijas autortiesības ir aizsargātas (ja pat autors/i nav norādīti) un to nevar izmantot neviens cits?
Šajā lapā ir norādīts "© Latvijas ZA Terminoloģijas komisija". Tomēr, ja pieņemam, ka šajā gadījumā autortiesības nav pret izmantošanu Vikipēdijā, tomēr šeit rakstiem nevajadzētu sastāvēt no plikas definīcijas, tāpēc ir domāta Vikivārdnīca. -- Mrom 09:22, 13 janvārī, 2008 (UTC)
Hmm, 3x pārlasīju, neatradu. Vienīgi norāde, ka ZA ar to aptauju ņemas. Bez tam juridiski tas nekādi neskar tiesības izmantot šo informāciju (vienīgi jānorāda informācijas avotu - tā kā autors/i nav uzrādīti, jānorāda, ka informācija ņemta no termini.lv). Par Vikivārdnīcu jums absolūta taisnība - īsās definīcijas, terminu un svešvārdu skaidrojumus jāliek tur. --anonīms 09:34, 13 janvārī, 2008 (UTC)
Pie katra termina atsevišķi ir šis autortiesību norādījums, piemēram šeit. -- Mrom 09:38, 13 janvārī, 2008 (UTC)