Dalībnieks:DDIAMONDD

Vikipēdijas lapa

Diamond Racing[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

www.diamondracing.lv

DiamondRacing ir auto un moto sporta klubs, kas dibināts 2010.gada 14. aprīlī. Sporta klubu vada profesionālas personības un to pārstāv talantīgi auto un moto sportisti.

Mūsu misija ir pilnvērtīgi palīdzēt saviem esošajiem un jaunajiem sportistiem iegūt unikālas sportiskās iemaņas un dinamiski pilnveidot tās, kā arī pastāvīgi sniegt materiālo un finansiālo atbalstu, lai sportisti gūtu augstākos panākumus visos pārstāvētajos auto un moto sporta veidos stiprinot to profesionālo lepnumu par savu piederību DiamondRacing sporta klubam.

Katra uzvara ir mūsu mērķu sasniegums, kas sniedz mums, mūsu sportistiem un viesiem mūsu atbalstītājiem lielāko gandarījumu par izcili paveikto darbu un motivē strādāt pie jaunu un augstāku mērķu sasniegšanas.

Vīzija - DiamondRacing mērķis ir gūt augstākos panākumus auto un moto sporta veidos Latvijā un ārvalstīs un kļūt par labāko un profesionālāko sporta klubu Latvijā. Vienmēr būt par izvēli nr.1 gan priekš jaunajiem talantīgajiem sportistiem, gan arī priekš potenciāliem atbalstītajiem, kas sekos un būs vienmēr līdzās komandas panākumiem.


DiamondRacing pārstāv vairāki talantīgi auto un moto sportisti:

Vārds Uzvārds Dzimšanas datums Auto un moto disciplīna
Arnis Namnieks 22 Dec 1988 DRIFTS
Māris Ločmelis 13 Jan 1979 RALLIJKROSS
Henrijs Grūbe 22 Aug 1987 KARTINGS
Kārlis Graustiņš 06 Nov 1991 DRIFTS
Kaspars Svīlkulis MOTOŠOSEJA