Dalībnieks:Dexter3

Vikipēdijas lapa

Rigatta[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Rigatta SIA ir licenzēts telekomunikāciju operators Latvijā, kas sniedz telefonijas un interneta tīkla pakalpojumus. Rigatta sniedz fiksētā telekomunikāciju tīkla, VoIP telefonijas, VoIP vairumtirdzniecības, interneta tīkla un call-through pakalpojumu. Šī ir pirmā kompānija Latvijā, kas sāka sniegt call-through pakalpojumus par vietējo zvanu tarifu. Zvans tiek veikts uz vietējo pieejas telefona numuru un tālāk zvans tiek nosūtīts uz ārvalstu telefona numuru. Rigatta ir licenzēta arī kā mobilo sakaru operators. <ref name="multiple">«Reģistrētie elektronisko sakaru komersanti» (Latvian). Sprk.gov. 2008. gada 31. jūlijs. Skatīts: 2008-08-27.

Vēsture[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Rigatta tika reģistrēta 2005. gada 23. novembrī kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību. 2006. gadā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija piešķīra Rigatta licenzi operēt fiksēto un mobilo telefoniju.

Nulltel zīmols[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nulltel pakalpojums un zīmols tika nodibināts 2006. gadā, lai sniegtu zemas maksas zvanīšanas pakalpojumus. 2006. gada jūlijā pirmais telekomunikāciju pakalpojums Nulltel Managed Business ienāca Latvijas tirgū. Nulltel Managed Business mērķauditorija ir biznesa klienti, kuri vēlas izmantot VoIP pakalpojumus un apvienot tos ar viņu esošajām telefonijas sistēmām.

2007. gada februārī Rigatta sāka sniegt sabiedrībai call-through pakalpojumus. Šie call-through pakalpojumi ir pieejami caur vietējiem pieejas telefona numuriem, tā lai ikviens varētu zvanīt uz ārvalstīm par vietējo zvana tarifu no fiksētā telefona.

Kopš 2008. gada sākuma Rigatta sniedz VoIP vairumtirdzniecību, Premium Latvia termination un vairumtirdzniecības trafikus Krievijā/CIS.

Galvenie pakalpojumi[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  • Nulltel Call-Through
  • Nulltel Managed Business

Ārējas saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Kompānijas interneta adreses: