Diskusija:Aiviekstes HES/Pagaidu versija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šis Tksts ir izraksts no manis taisītā zinātniski pētnieciskā darba, kurā ir izmatoti dažādi avoti: dokumenti, atmiņas utt.

Ok, tad tekstu var šādā pagaidu versijas veidā pagaidām atstāt, ja no šīs informācijas izveido enciklopēdisku rakstu.
Un kas ir fotogrāfijas autors? Arī uz to attiecas autortiesības un jāsaņem autora atļauja. --Jūzeris 19:24, 20 aprīlī, 2006 (UTC)

Foto- Aiviekses HES[labot pirmkodu]

Foto Aiviekstes HES ir manis paša fotografēta bilde ar veco, labo Skia fotoaparātu 1999 gadā, 30 metrus no Aiviekstes HESa turbīnu (agregātu) ēkas, ūdenskrātuves kreisais krasts. Aigars Romulis - lietotājvārds: Waigarsw

Tematika[labot pirmkodu]

Šo tekstu pārvēršot enciklopēdiskā rakstā tas vairs nav lasāms ar tādām izjūtām, tad vienīgi varu rakstīt kā hronoloģiskā secībā ar gadaskaitļiem, piemēram, 1944.g. rudenī, sākoties cukurbiešu pārstrādes sezonai, elektroenerģija tiek pievadīta Krustpilscukurfabrikai. 1994.g. 22.decembrī atjaunotais hidroagregāts nodots ekspluatācijā. Ja šds veids Jūs apmierina labāk, tad tā es arī varu izveidot, bet šdus tekstus ir grūtāk lasīt un uztvert, bet vieglāk atrast informāciju pie konkrēta gadaskaitļa.

Aiviekstes HES jaunajā skatā[labot pirmkodu]

Esmu savu iepriekšējo rakstu izveidojis jaunā stilā, kas dos vieglāku informācijas meklēšanu pa gadaskaitļiem, dati ir ņemti no manis veidotā zinātniski pētnieciskā darba, kas iepriekš tika konsultēti un pārbaudīti Latvenergo ZAET Releju dienestā.