Diskusija:Andrejs Zavadskis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pēc lietotājvārda spriežu, ka raksta autors ir pats Andrejs Zavadskis (Latvija ir maza). Šeit nav pieņemts rakstīt par sevi, jo tas uzreiz rada aizdomas par neobjektivitāti. Vajadzētu atturēties no turpmākas raksta labošanas. Ja būs pelnīts, citi par Tevi uzrakstīs. --Papuass 14:14, 14 oktobrī, 2007 (UTC)

Turklāt ārējās saites stipri izskatās pēc reklāmas. --ScAvenger 15:55, 14 oktobrī, 2007 (UTC)

jebkursh raksts ir daleeja reklaama. par mani uzraksiis te tikai tad kad nospraagshu, tapee gribeejaas pasteidzinaat notikumus. es neredzu neko sliktu ka uzrakstu iistu savu mazo biograafiju. a linkus paarsvaraa spiezh tie kas ir ieintereseeti.

Kā ir ar bildi? Licenzē pēc GFDL, CC vai atsakies no autortiesībām? Ja neviens no šiem gadījumiem, tad jāņem ārā. Un diskusijā vajag parakstīties (4 tildes simboli) --Papuass 16:48, 14 oktobrī, 2007 (UTC)

šaubos ka arī Roberta Kepa bez autora vai bilžu īpašnieka ir kaut kādā veidā kaut kur licenzētas. "Attēlu autortiesības apskata atsevišķi." visa manis uzrakstītā informācija ir fakti nevis viedoklis. --Andreart 17:23, 14 oktobrī, 2007 (UTC)

Jebkurā gadījumā tam attēlam nav norādīts autortiesību statuss, kas nozīmē, ka tas ar laiku neizbēgami tiks izdzēsts. -Yyy 18:18, 14 oktobrī, 2007 (UTC)
Diemžēl izskatās, ka mūsu jaunais lietotājs nevēlas Vikipēdijai dot pat vienu attēlu (ar Copyright aizsargāti attēli Vikipēdijā atrasties nedrīkst), toties grib to izmantot par bezmaksas reklāmdēli. Pat mūsu izsenais strīdusābols Iesalnieks ir bez sevis slavināšanas arī šo to citu vērtīgu uzrakstījis mūsu enciklopēdijai un nav mēģinājis slēpties zem pseidonīma :) Kompromiss te varētu būt tāds - Andreart uzraksta vismaz dažus rakstus par fotogrāfijas tematiku (mums tādu ir vēl ļoti maz) un neviens tad neprotestēs, ja attiecīgajā lietotāja lapā būs informācija par sevi. Un iesākumam jāizlasa šis raksts, kā Xil jau norādīja. --ScAvenger 09:29, 15 oktobrī, 2007 (UTC)

varbuut iemetiet kaadas teemas ,par ko uzrakstiit ? iisti ta arii nesapratu kas jaadara man ar manu bildi. --Andreart 15:32, 15 oktobrī, 2007 (UTC)

Attēlam, lai viņu ievietotu šeit jābūt licenzētam GFDL, kas tas ir - skaties angļu versijā. Īsumā - ja Tu esi attēla autors, Tu to nodod publiskā lietošanā un necel pretenzijas, ka kāds cits kādreiz savos darbos to izmanto. Tomēr tas GFDL attiecas tikai uz to, ka to nedrīkst ievietot t. s. commons. Pašā vikipēdijā var izmantot visu, kas nav aizliegts autortiesību likumā, Piemēram, viena fīča ar fotogrāfijām ir speciāli samazināt to kvalitāti, lai tikai ilustrētu tēmu utt. No angļu vikipēdijā tur baigie šķēpi lauzti. Reku [1]
Vai Tev tēmas pateikt priekšā? :) No bez Kepa mums faktiski nekā nav. Vari aprakstīt jebkuru no šiem citiem - List_of_photographers. :) --Feens 17:21, 15 oktobrī, 2007 (UTC)
Ja nu tiešām nav vēlēšanās nodot attēlu publiskai izmantošanai, lai tas iet kā fair use (godprātīga izmantošana, veidne {{Copyr}}). Šajā gadījumā attēla zemas kvalitātes versiju var izmantot tikai un vienīgi konkrētā raksta ilustrēšanai. Tomēr pašreizējās Vikipēdijas vadlīnijas ir pēc iespējas atteikties no šādiem attēliem, jo šī ir brīvā enciklopēdija. Jebkurā gadījumā ļoti gaidām arī pa kādam rakstam (šeit var rakstīt vispār par jebko, kas liekas interesants, vienīgi tekstam jābūt paša rakstītam, nevis kopētam). --ScAvenger 17:55, 15 oktobrī, 2007 (UTC)
Ja rakstā ielikta saite ir sarkanā krāsā, tas nozīmē, ka tā ved uz rakstu, kas vēl nav uzrakstīts - šeit pat ir sarkana saite uz rakstu Fotogrāfs, tāpat rakstā Fotogrāfija ir gana daudz sarkanu saišu - paskaties vai nevēlies kādu no šiem rakstiem uzrakstīt. GDFl var izlasīt šeit (patiesībā šķiet, ka tas gluži nav tas pats kas sabiedrības lietošanā, teorētiski tas uzliek par pienākumu atvasinātos darbus publicēt zem GDFL un atsaukties uz iepriekšējajiem autoriem) Xil...sist! 19:41, 15 oktobrī, 2007 (UTC)

Šeit šis raksts drusciņ tiek apspriests :) --ScAvenger (diskusija) 20:01, 6 novembrī, 2014 (EET)

Iepriekšējais, pirms pieciem gadiem izdzēstais, raksts vismaz nebija tik klajā reklāmas stilā ieturēts. --ScAvenger (diskusija) 2023. gada 18. maijs, plkst. 08.45 (EEST)[atbildēt]