Diskusija:FK Tente

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Nozīmība? --ScAvenger (diskusija) 14:06, 1 augustā, 2015 (EEST)

Tā izskatās, ka nebūs. Mums patiešām jāievieš tā robeža futbola klubiem. --FRK (diskusija) 15:00, 1 augustā, 2015 (EEST)
Vai futbola klubam obligāti ir jābut ar 20 gadu vēsturi un uzvarējušam virslīgā, lai par to varētu ievietot rakstu. Latvijā ir 100 futbola klubu, bet diemžēl par to nekur nav pieejama info!! Lielai daļai no Latvijas futbola klubu saraksta ir nepabeigta raksta statuss un nenoformēts lapas dizains!!!--Kkirpitis (diskusija) 19:18, 1 augustā, 2015 (EEST)
Klubam jābūt spēlējušam vismaz 2. līgā. --Papuass (diskusija) 19:01, 1 augustā, 2015 (EEST)
Vispār Tente ir uzvarējusi 2.līgu un šogad startēs LTFA organizētajā 1. līgā!!! Kaut gan manī rada neizpratne par to, ka klubi, kas nav spēlējuši 2. līga nav pieminēšanas vērti. Wiki vispār nav informācijas par amatieru futbolu Latvijā, kaut gan tas ir pietiekami izplatīts un masveidīgs!!!--Kkirpitis (diskusija) 19:17, 1 augustā, 2015 (EEST)
Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā. Paldies!
Teksta fragmentu "un guvis savu nosaukumu no Latvijas kompānijas SIA Tente, kas arī ir dibināta šajā pašā gadā un kuras galvenais darbības veids ir visa veida atbalsta riteņu ražošana un tirdzniecība Baltijā, Ukrainā, Krievijā un Baltkrievijā" gan es ieteiktu izņemt - tā jau ir uzņēmuma reklāma, nevis info par futbola klubu. Ierosmei par dizainu papētiet citu klubu lapas, kaut vai šo:FK Spartaks Jūrmala vai kādu citu no šīm Latvijas futbola 2. līga.--Zuiks 19:32, 1 augustā, 2015 (EEST)
Tā nekādā gadījumā nav domāta, ka reklāma uzņēmumam un šeit netiek lietotas saites uz mājas lapu, telefoni utt., FK darbība vnk ir ļoti saistīta ar pašu kompāniju un būtu muļķīgi to nepieminēt dizaina ziņā protams tiks veiktas izmaiņas un uzlabojumi tiklīdz man būs iespēja augšuplādēd bildes (fk logo, utt.)--Kkirpitis (diskusija) 19:41, 1 augustā, 2015 (EEST)
Runa ir par LFF organizēto 2. līgu. Amatieru sportā jābūt ārkārtējiem sasniegumiem, lai temats būtu enciklopēdijas cienīgs. Es iesaku tagad netērēt laiku tam, kas visdrīzāk tiks dzēsts. --Papuass (diskusija) 19:59, 1 augustā, 2015 (EEST)
Šeit runa ir par telpu futbolu!!! Ko organizē Latvijas Telpu Futbola asociācija (LTFA), kas ir noslēgusi vienošanos ar LFF par telpu futbola čempionātu rīkošanu. Dotais klubs patreiz startēs čempionāta 1. līgā. Tas taču nav ne kaktu čempionāts, ne kaktu komanda!!!--Kkirpitis (diskusija) 20:11, 1 augustā, 2015 (EEST)