Diskusija:Gamedev.lv

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kapēc šis raksts ir lemts dzēšanai? Īsti nespēju atrast skaidrojumu

Tāpēc, ka tā ir reklāma nenozīmīgai un nepopulārai (alexa rangs- 11 761 925) - [1] lapai. --Feens 20:12, 11 janvārī, 2010 (UTC)

Kāds rangs ir jāsasniedz, lai lapa skaitītos nozīmīga?

Derētu tikt šajā topā http://www.alexa.com/topsites/countries/LV, bet pamatojumam var meklēt arī citus topus, alexa nav vienīgais. --Papuass 13:33, 12 janvārī, 2010 (UTC)
Nav tik svarīgs tas rangs, bet Tavs devums Vikipēdijā. "Uzcepjot" vienu rakstu par vietni, kas nav īpaši populāra, Vikipēdijas administratori novērtē, ka tā ir reklāma, kā arī nenozīmīga vietne, tātad neatbilst Vikipēdijas nostādnēm. Ja Tu piedalītos arī citu rakstu veidošanā (vispirms registējies), piemēram, uzrakstītu par citam Latvijas un pasaules spēļu vietnēm, tad arī uzlabotu "Gamedev.lv", tas mierīgi varētu arī palikt šeit. --Dainis 13:42, 12 janvārī, 2010 (UTC)

Kāpēc šī vietne nav populāra? Tā pastāv jau gandrīz 4 gadus un ir centrālā vieta visiem spēļu izstrādātājiem Latvijā. Cilvēki lapu apmeklē tikai konkursu laikā un, lia lejupielādētu kādas latviešu radītas spēles. Varbūt dienā apmeklētāju nav tik daudz, bet tas nenozīmē, ka lapa nav populāra.—Šo komentāru pievienoja Elvman (diskusijadevums).

Iespējams, ka vienmēr nevajadzētu ņemt par pamatu popularitāti - šī lapa šķiet ir ļoti nozīmīga Latvijas datorspēļu industrijas dzīvē, tiesa "industrija" varbūt ir pārlieku lepns apzīmējums ~~Xil (saruna) 23:19, 12 janvārī, 2010 (UTC)
Manuprāt, pietiekami nozīmīga un informatīva lapa (daļa spēļu aprakstu varēja nebūt angliski, ja jau tā ir latviešu lapa ar latviešu spēlēm). --ScAvenger 05:27, 13 janvārī, 2010 (UTC)