Diskusija:Kanonizēt

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai darbības vārdus arī liekam Vikipēdijā? --Daarznieks 13:45, 14 decembrī, 2006 (UTC)

Vārdi būtu jāliek Vikivārdnīcā. Dainis 13:53, 14 decembrī, 2006 (UTC)

Oj sorry. Es nemaz nepiefiksēju. Kā lai ieliek tos vārdus Wiktionary? Domāju, ka tādus neskaidrus terminus noteikti katram, kas raksta rakstu jāieliek, lai visi saprastu. Ieliku divus vārdus kanonizēt un kanons. --Yunuş 13:57, 14 decembrī, 2006 (UTC)

Šeit ir enciklopēdija, nevis vārdnīca, te prasās garāki raksti, nevis vienkārši vārda izskaidrojums. "Kanonizēt" vietā varētu būt "kanonizācija". Vajag arī nošķirt nozīmes (līdzīgi kā, piemēram, Marss), un katrai nozīmei - savu rakstu. Dainis 14:08, 14 decembrī, 2006 (UTC)

Vārdus vikivārdnīcā var ievietot līdzīgā veidā, kā rakstus vikipēdijā. (ja grib, vispirms var reģistrēties un/vai ielogoties, bet tas nav obligāti), pēc tam kreisajā pusē, laukā "meklēt" ieraksta attiecīgo vārdu un uzspiež meklēt. Pēc tam izmetīs vai nu lapu par attiecīgo vārdu, vai arī lapu, kurā būs rakstīts, ka nekas nav atrasts, un tur būs sarkana saite uz meklēto vārdu. Tai spiež virsū un tad atvērsies rediģēšanas logs. Darbības vārdus tur būtu labi pievienot kategorijai Darbības vārdi. -Yyy 14:20, 14 decembrī, 2006 (UTC)