Diskusija:MDNA

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Slīpraksts[labot pirmkodu]

Abreviatūrām slīprakstus neliek. :D --GreenZeb — 2012. gada 3. februārī, plkst. 14.31 (UTC +2)

Bet mūzikas albumu virsrakstiem liek. Domāju, skaidrības pēc, mēs varētu slīprakstā rakstīt visus albumu nosaukumus, lai nav lieku diskusiju. --Digital1 12:39, 3 februārī, 2012 (UTC)
Es nezinu un man ir vienalga. Es skatos tikai SpeedKing viedokli. Viņam tas ir pilnīgi atšķirīgs, nevaru atrast, bet viņš domā pilnīgi pretēji, ka MDNA neliek un ka ŠEIT nosaukumam gan būtu jābūt slīprakstā, visiem nosaukumiem, izdevējkompānijām, visam, izņemot tieši to MDNA, kas ir slīprakstā. Ja citiem nav iebildumu, tad jau viss ok. --GreenZeb — 2012. gada 3. februārī, plkst. 14.42 (UTC +2)
Pievienojos GreenZebam. Jāievēro taču gramatikas likumi. --FRK (runas/darbi) 12:43, 3 februārī, 2012 (UTC)
Mēs arī MDMA rakstā neliekam MDMA slīprakstā, tas būtu tas pats gadījums. Tas pat nav gadījums ar abreviatūru, tā ideja laikam ir tāda, ka vienkārši, ja teksts ir izcelts viss ar lielajiem burtiem, tad slīpraksts vai pēdiņas nav vajadzīgas. --GreenZeb — 2012. gada 3. februārī, plkst. 14.47 (UTC +2)
MDNA ir akronīma paveids un to lieto slīprakstā. Vēl šeit: "Svešvalodu saīsinājumus raksta slīprakstā ar šādiem izņēmumiem: valūtu apzīmējumi (EUR, USD), NATO, HIV, AIDS, UNESCO." Saistībā ar mūziku, es pieturos pie stila, ka albumu nosaukumus rakstu slīprakstā, bet dziesmu nosaukumus pēdiņās. Raksta nosaukumā izmantoju slīprakstu, bet ne pēdiņas. --Digital1 12:59, 3 februārī, 2012 (UTC)