Diskusija:Pasmejies.lv

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pēc kura punkta no vadlīnijām šis ir dzēšams? —Šo komentāru pievienoja 78.154.137.221 (diskusijadevums).

Skatīt šeit "Kas Vikipēdija nav" otro punktu par reklāmām --Treisijs 19:41, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Es arī papildināju pasmejies.lv nupat, man liekas normāli, ka cilvēki var uzzināt kas tas vispār ir par portālu. Neredzu īsti reklāmu šajā rakstā. Evalds 20:31, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Tu maz zini kas ir portāls? Tu neredzi reklāmu, mēs redzam - vienīgaisa r ko portāls izceļas - tur ir spēlīte kurā ir Ingmāra Līdakas "Aizver muti". Oj, ak vai, par to pastāstīja Panorāmā un Apollo... --Krišjānis

Paskatieties uz http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook - tur viss saraksts ar fīčām, kas iekšā, nu labi, tagad gribat izdzēst to lapu, bet tāpat jau kāds uzrakstīs par kādu no geimiem vai portālu. Par reklāmu runājot kā vispār var ierakstīt wikipēdijā rakstu par to, ko dara tavs uzņēmums, ja viss skaitās reklāma, piem. http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Arts viss aprakstīts un viņiem vēl par katru spēli atsevišķi wikipēdijā raksts —Šo komentāru pievienoja 78.154.137.221 (diskusijadevums).

Kas būtu jāmaina, lai jums neliktos, ka tā ir reklāma, bet gan informatīvs materiāls? Evalds 20:38, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Zini ko, nevajag tēlot idiotu, labi? Kad (ja) portāls būs pietiekami vērtīgs un tur būs kas vairāk par spēļuku ar "Aizver muti", tad gan jau kāds uzrakstīs. P.S. Salīdzināt tādu kaktu portālu ar Facebook vai ELectronic Arts - pašam nav neerti kaut ko tādu rakstot? --Krišjānis
Gribēju rakstītm, bet kāds pasteidzās. Mazliet Krišjāņa vietā atvainojos par stilu, bet doma pareiza. :) --Feens 20:45, 26 aprīlī, 2010 (UTC)
Varam vienoties, ka ievietosim, kad šī lapa alexa.com būs kaut 500. Latvijā, ok? --Feens 20:46, 26 aprīlī, 2010 (UTC)
Tūlīt dabūsi - "Kas tā tāda alexa", "Kāpēc tieši 500?" - vai vēl labāk, atradīs ka Electronic Arts nav Latvijas adrešu TOP 500. --Krišjānis
Kāds ir Alexas epasts?--Evalds
Skaties šeit - http://www.alexa.com/. Nav jau arī 500 :), Electronic Arts visaugstāk ir Portugālē - 512. --Feens 21:03, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Kur ievietosiet?

Tas bija domāts sarkasms Krisjānim, bet prieks, ka jūs te visi neesat tik agresīvi noskaņoti :) Mēs jau neesam vēl tik kruti kā Electronic Arts, tas gan --Evalds

Nesaprotu, kāpēc raksts būtu jādzēš. Citur informācijas par šo saitu nemaz nav.

Ja nav informācijas cfitur, tātad šeit arī nevajag :) Šis nav reklāmas portāls. Ideja ir tāda, ka tiek aprakstītas mājaslapas, kas jau ir slavenas. Vismaz cenšamies, lai tā būtu. --Feens 21:18, 26 aprīlī, 2010 (UTC)
Vajadzētu, vienīgais, tad kopējos wikipēdijas noteikumos ielikt pēc kādiem parametriem mēs nosakam, kas ir slavens un kas nav :) --Evalds
Un kad (vai) tas tiks dzēsts?

Pasmejies.lv alexa reitings nav pārāk tāls no 500ās vietas, tā kā par popularitāti šeit spriest būtu nevietā --Elvman 21:29, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Šī ir reklāma, nekas vairāk! šī weblapa, kas tiek reklamēta, nav ievērības cienīga-tur nav ne ziņas, ne izglītojoša, ne inovatīva, ne kāda noderīga raksta par kādu zinātnes, vēstures, dabas, pat politikas nozari/tēmu. Ja šādus rakstus ievietos tad drīzumā spiežot "Nejauša lapa" būs gandrīz tikai par uzņēmumiem, weblapām ar sms apmaksas funkciju un tādā garā!matwey84 00:16, 27 aprīlī, 2010 (UTC)
Interesanti, kam būtu labums no reklāmas vikipēdijā. Tā pat visi linki ir nofollow. Un google nenoindeksēs šo lapu, ja tā nebūs pietiekami populāra --84.237.203.52 12:41, 27 aprīlī, 2010 (UTC)

Raksta nozīmīgums[labot pirmkodu]

Atslēgas vārds šai diskusijai ir raksta nozīmīgums. Tā kā latviešu valodas Vikipēdija vēl tikai attīstās, mums rakstiski nav atrunāti visi standarti, pēc kuriem darbojamies (dažkārt pastāv nerakstīta lietotāju vienošanās, kura ir izdiskutēta kādā no diskusijām), tomēr gadījumos, kad rodas šāda veida jautājumi, saistoši ir lielāko citu valodu pamatprincipi, kuri ir atrodami šeit (angliski) vai šeit (krieviski). Protams ir vadlīnijas, kuras var būt diskutējams, tomēr šo vadlīniju apstrīdēšanai ir nepieciešams tiešām pamatots arguments - kādēļ. Jebkurā gadījumā mēs vienmēr esam atvērti diskusijai. --Digital1 [uzrunāt] 21:43, 26 aprīlī, 2010 (UTC)

Vortāls[labot pirmkodu]

Tiešām vortāls, vai derētu izvēlēties kādu latviskāku un pazīstamāku terminu?--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 19:14, 1 maijā, 2013 (EEST)