Diskusija:Spēka plecs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Tātad, pirmkārt viss šī raksta teksts ir nospiests no rakstā pieminētās grāmatas kura ir <c> Lielvārdam, taču tā ir common knowledge tāpēc pietiktu nedaudz pamainīt wording un tas būtu atrisināts, bet tas kas ir sliktāk ir ka tajā grāmatā esošā definīcija ir, um, stulba, es teiksim neko nesaprotu, te viņš runā par spēka plecu, te atkal par spēka momenta formulu, jā un puse raksta runā par spēka momentu... (???)
Otra problēma ir tā, ka nevienā citu valodu vikipēdijā nevar atrast rakstu par to pašu - en.wiki piemin tādu Force arm, taču raksta par to nav, Vācu vikipēdija, kurai ir kā vienmēŗ vislabākie raksti meklēšanu "de:Hebelarm" (laikam, "spēka plecs" vāciski) redirektē uz de:Moment (Physik), kaut jel kādu interwiki vajadzēja tāpēc es pieliku uz de:Hebelarm (var sagaidīt, ka boti tagad droši vien visur saliks interwiki uz citu vikipēdiju rakstiem par Momentu (fizikā), labāk cerams ka nē)... Jebkurā gadījumā "spēka plecs" ir nodaļa LR vidusskolas fizikas kursā..." Wordsthink 16:07, 9 martā, 2008 (UTC)

relevance[labot pirmkodu]

Es nupat pārlasīju, un rakstā ir viens teikums, kas runā par spēka plecu, tas protams netraucē viņiem uztaisīt atsevišķu tematisku nodaļu vsk fizikas kursā... Rakstu iespējams, tiešām vajadzētu inkorporēt iekš Moments (fizika), kā uz citu val. vikipēdijām. Wordsthink 16:15, 9 martā, 2008 (UTC)

tad vajadzētu apvienot.--Dainis 16:49, 9 martā, 2008 (UTC)
Pašreizējā formā - apvienot; taču citās vikipēdijās ir raksti par sviru (en:lever), kas lielā mērā ir tas pats. --ScAvenger 17:08, 9 martā, 2008 (UTC)